MŚ w piłce nożnej - Brazylia 2014
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: MŚ w piłce nożnej - Brazylia 2014
gdzie byla ta drobiazgowosc sedzeigo w 20 minucie
czy faul i kopanie lezacego meksa w 42 nie zaslugiwal na zadna kartke
FIFA trade mark to
czy faul i kopanie lezacego meksa w 42 nie zaslugiwal na zadna kartke
FIFA trade mark to
Ale końcówka!
W sumie bardzo szkoda Meksyku...
W sumie bardzo szkoda Meksyku...
Wisła Kraków.
Jak się wkłada girę i nie trafia w piłkę to napastnik zrobi właśnie to co zrobił Robben. Zdziwiło mnie tylko, że już wcześniej nie wykorzystał błędu Marqueza i przeskakiwał nad wystawioną nogą.
Dziku be cold blooded.
Szkoda Meksyku, ale prawda jest taka, że od strzelonej bramki coś im się w głowach poprzestawiało. Dlatego zgadzam się z Qcem. Grali świetnie, a tu nagle totalna obrona Częstochowy. Nie wiem na co liczyli. Może na to, że bramkarz wybroni im wszystko? IMO wyglądali jakby nie wierzyli, że są lepsi od Holendrów i bramy na 1:0 nie strzelili psim swędem.
Dziku be cold blooded.
Szkoda Meksyku, ale prawda jest taka, że od strzelonej bramki coś im się w głowach poprzestawiało. Dlatego zgadzam się z Qcem. Grali świetnie, a tu nagle totalna obrona Częstochowy. Nie wiem na co liczyli. Może na to, że bramkarz wybroni im wszystko? IMO wyglądali jakby nie wierzyli, że są lepsi od Holendrów i bramy na 1:0 nie strzelili psim swędem.
Holandia wszystkie mecze gra średnio słabo na początku, a potem bezlitośnie dociska rywala.
Z Hiszpanią pierwsi stracili, a w drugiej połowie zrobili sobie popis strzelecki.
Z Australią też przegrywali i w drugiej połowie dołożyli dwie bramki. Z Chile dwie bramki w końcówce i 2:0.
Potrafią rozsądnie rozłożyć siły i to bardzo solidny futbol. Bardzo podobnie wygląda to u Belgów.
Z Hiszpanią pierwsi stracili, a w drugiej połowie zrobili sobie popis strzelecki.
Z Australią też przegrywali i w drugiej połowie dołożyli dwie bramki. Z Chile dwie bramki w końcówce i 2:0.
Potrafią rozsądnie rozłożyć siły i to bardzo solidny futbol. Bardzo podobnie wygląda to u Belgów.
Fala uderzeniowa powietrza, turbulencja obok nogi zawodnika jest grozniejsza niz kopniecie w glowe
Natomiast szorowanie zebami po barku przeciwnika jest tak samo karane jak celowe, otwarte zlamanie komus nogi.
Wiwat duch gry i zasad
Natomiast szorowanie zebami po barku przeciwnika jest tak samo karane jak celowe, otwarte zlamanie komus nogi.
Wiwat duch gry i zasad
Chciał grać a nie symulować, widać to było w kilku jego zagraniach. Zraził sie po akcji na końcu pierwszej połowyDębek pisze:Jak się wkłada girę i nie trafia w piłkę to napastnik zrobi właśnie to co zrobił Robben. Zdziwiło mnie tylko, że już wcześniej nie wykorzystał błędu Marqueza i przeskakiwał nad wystawioną nogą.
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Zmarnowałem właśnie 45 minut z okładem na oglądanie najbardziej beznadziejnego meczu na tych mistrzostwach. Wygląda na to, że te ciecie-farciarze z Grecji wejdą do najlepszej ósemki tych mistrzostw. To będzie największy obciach na mundialu, żeby taki zespół tak wysoko zaszedł...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Kostaryka przynajmniej coś ciekawego pokazała w grupie...
Robben przeprasza za nurkowanie
http://www.goal.com/en/news/3790/world- ... nst-mexico
szkoda że nie za to
http://www.youtube.com/watch?v=98ILJLAxEVs
http://www.goal.com/en/news/3790/world- ... nst-mexico
szkoda że nie za to
http://www.youtube.com/watch?v=98ILJLAxEVs
Ostatnio zmieniony 29 cze 2014, o 22:16 przez DZIK, łącznie zmieniany 2 razy.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Kilka fajnych zagrań z pierwszej piłki, parę bramek i paru ogranych mistrzów świata - to całkiem sporo jak na drużynę skazaną na pożarcie. Choćby dlatego mam do nich o wiele wiekszą sympatię niż do Karagounisa i spólki...Siweusz pisze:Ale co Grzesiu?
smiejagreg pisze:Zmarnowałem właśnie 45 minut z okładem na oglądanie najbardziej beznadziejnego meczu na tych mistrzostwach. Wygląda na to, że te ciecie-farciarze z Grecji wejdą do najlepszej ósemki tych mistrzostw. To będzie największy obciach na mundialu, żeby taki zespół tak wysoko zaszedł...
Stary ty mówisz o 1/4 finałów. Pamiętasz te ME, gdzie tą wstrętną grą wygrali turniej. Mam nadzieję, że tym razem im się coś takiego nie uda. Nienawidzę gry tej reprezentacji. Nie przepadam za tym narodem. Nie lubię niebieskiego koloru.
Wierzę, że Kostaryka da radę.
EDIT: Mówiłem
Bramkarz frajer
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
- profesor Richard Dawkins
+1smiejagreg pisze:Kilka fajnych zagrań z pierwszej piłki, parę bramek i paru ogranych mistrzów świata - to całkiem sporo jak na drużynę skazaną na pożarcie. Choćby dlatego mam do nich o wiele wiekszą sympatię niż do Karagounisa i spólki...Siweusz pisze:Ale co Grzesiu?
Chociaż Grecja przegrywa, to nie obraźcie się Grzesiu z Dzikiem, Kostaryka to latynoska, przeciętna dziwka, jak wytańczy swoje, to Grecy się spuszczą, jak nie, to Grecy wezmą ją na fleki.smiejagreg pisze:Kilka fajnych zagrań z pierwszej piłki, parę bramek i paru ogranych mistrzów świata - to całkiem sporo jak na drużynę skazaną na pożarcie. Choćby dlatego mam do nich o wiele wiekszą sympatię niż do Karagounisa i spólki...Siweusz pisze:Ale co Grzesiu?
Oby terroryś ci zajęli ich hotel.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
Cieszę się, że mogę liczyć na konstruktywną krytykę.DZIK pisze:Przynajmniej wytańczy a nie leży, rozkłada nogi
i liczy na sędziów
jak te europejskie