czy faul i kopanie lezacego meksa w 42 nie zaslugiwal na zadna kartke
FIFA trade mark to

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Chciał grać a nie symulować, widać to było w kilku jego zagraniach. Zraził sie po akcji na końcu pierwszej połowyDębek pisze:Jak się wkłada girę i nie trafia w piłkę to napastnik zrobi właśnie to co zrobił Robben. Zdziwiło mnie tylko, że już wcześniej nie wykorzystał błędu Marqueza i przeskakiwał nad wystawioną nogą.![]()
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
Kilka fajnych zagrań z pierwszej piłki, parę bramek i paru ogranych mistrzów świata - to całkiem sporo jak na drużynę skazaną na pożarcie. Choćby dlatego mam do nich o wiele wiekszą sympatię niż do Karagounisa i spólki...Siweusz pisze:Ale co Grzesiu?
smiejagreg pisze:Zmarnowałem właśnie 45 minut z okładem na oglądanie najbardziej beznadziejnego meczu na tych mistrzostwach. Wygląda na to, że te ciecie-farciarze z Grecji wejdą do najlepszej ósemki tych mistrzostw. To będzie największy obciach na mundialu, żeby taki zespół tak wysoko zaszedł...
+1smiejagreg pisze:Kilka fajnych zagrań z pierwszej piłki, parę bramek i paru ogranych mistrzów świata - to całkiem sporo jak na drużynę skazaną na pożarcie. Choćby dlatego mam do nich o wiele wiekszą sympatię niż do Karagounisa i spólki...Siweusz pisze:Ale co Grzesiu?
Chociaż Grecja przegrywa, to nie obraźcie się Grzesiu z Dzikiem, Kostaryka to latynoska, przeciętna dziwka, jak wytańczy swoje, to Grecy się spuszczą, jak nie, to Grecy wezmą ją na fleki.smiejagreg pisze:Kilka fajnych zagrań z pierwszej piłki, parę bramek i paru ogranych mistrzów świata - to całkiem sporo jak na drużynę skazaną na pożarcie. Choćby dlatego mam do nich o wiele wiekszą sympatię niż do Karagounisa i spólki...Siweusz pisze:Ale co Grzesiu?
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
Cieszę się, że mogę liczyć na konstruktywną krytykę.DZIK pisze:Przynajmniej wytańczy a nie leży, rozkłada nogi
i liczy na sędziów
jak te europejskie