Cóż, już leży, zobaczymy, czy rozłoży.DZIK pisze:Przynajmniej wytańczy a nie leży, rozkłada nogi
MŚ w piłce nożnej - Brazylia 2014
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: MŚ w piłce nożnej - Brazylia 2014
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
No, po tej czerwonej może się zrobić ciekawie.
Wisła Kraków.
Siweusz pisze:Cóż, już leży, zobaczymy, czy rozłoży.DZIK pisze:Przynajmniej wytańczy a nie leży, rozkłada nogi
Przepraszam czy Ty kibicujesz tym patałachom. Ja rozumiem trenera Gmocha, że ich lubi, bo ich trenował. No, ale przecież ktoś kto lubi futbol nie może lubić tej drużyny. Przecież oni grają mniej atrakcyjnie od Włochów, a to juz przesada.
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
Przepraszam Cię Robercie, że obrażam Twoje subiektywne uczucia dotyczące bycia patałachem, ale chyba widzisz, kto lepiej gra w piłkę i kto się nią lepiej posługuje, niezależnie od kilku technicznych zagrań w poprzednich meczach. Prawda?Heretic pisze:Siweusz pisze:Cóż, już leży, zobaczymy, czy rozłoży.DZIK pisze:Przynajmniej wytańczy a nie leży, rozkłada nogi
Przepraszam czy Ty kibicujesz tym patałachom. Ja rozumiem trenera Gmocha, że ich lubi, bo ich trenował. No, ale przecież ktoś kto lubi futbol nie może lubić tej drużyny. Przecież oni grają mniej atrakcyjnie od Włochów, a to juz przesada.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Pieprzony sędzia jest chyba ślepy - celowe zagranie ręką w polu karnym ( a przynajmniej z odniesioną korzyścią, bo napastnik składał się już do strzału) i karnego jakoś ni ma. I niebieskie lenie miały by się już z pyszna. A tak - drżę o wynik...
Przepraszam Cię Robercie, że obrażam Twoje subiektywne uczucia dotyczące bycia patałachem, ale chyba widzisz, kto lepiej gra w piłkę i kto się nią lepiej posługuje, niezależnie od kilku technicznych zagrań w poprzednich meczach. Prawda? [/quote][/quote]Siweusz pisze:[quote="Heretic]
To znaczy ja nie kibicuję Kostaryce. Po prostu Grecy niszczą widowisko. Nie moge patrzyć na ich grę. Śmiem poza tym twierdzić, że Kostaryka w tej fazie grupowej pokazała łącznie w trzech meczach więcej umiejętności i dała więcej emocji niż Gracja ever. No, ale cóż gusta i guściki
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
+1Kołata pisze:Ja jebie, nienawidze Greków! Nie dosc ze wyrównali znów na koniec, to jeszcze spac nie mozna isc o ludzkiej porze..
Wisła Kraków.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
No cóż - kolejny przykład wypaczenia wyniku meczu przez sędziego oraz farta Greków. Brak słów... Przynajmniej Siweusz jest zadowolony, że jego pupile grają dalej...
Na prawdę, szkoda, że nie krytykowaliście tak sędziów, jak czeski obrońca, Gebresselasie odbił piłkę ręką na Euro 2012.
Siweusz : chyba trochę te słowa o "latynoskiej dziwce" i greckim byciu lepszym to taka mała kompensacja i zemsta za
bezradność Anglii na tych którzy ją wyprzedzili w grupie?
co pokazała Europa na tym mundialu jak dotąd? poza małymi wyjątkami - niewiele
Więcej rozczarowań niż przebłysków, kraje latynoskie - co innego. Jedyny kraj europejski który jak dotąd awansował dalej
zrobił to dzięki oszustwu i
nie pozostawił świetnego wrażenia.
Mimo błędu bramkarza Kostaryki liczę że grecki polot i skuteczność w ataku jutro udzieli się Niemcom.
Wszak tyle krzyczą że kryzys przez Grecję.
co pokazała Europa na tym mundialu jak dotąd? poza małymi wyjątkami - niewiele
Więcej rozczarowań niż przebłysków, kraje latynoskie - co innego. Jedyny kraj europejski który jak dotąd awansował dalej
zrobił to dzięki oszustwu i
nie pozostawił świetnego wrażenia.
Mimo błędu bramkarza Kostaryki liczę że grecki polot i skuteczność w ataku jutro udzieli się Niemcom.
Wszak tyle krzyczą że kryzys przez Grecję.
DZIK pisze:Siweusz : chyba trochę te słowa o "latynoskiej dziwce" i greckim byciu lepszym to taka mała kompensacja i zemsta za
Kocham angielski futbol, ale jak napisałem kumplowi z Londynu, Anglicy dzisiaj, to cieniasy na poziomie Polski. Tygodniówka Rooneya to jakiś dowcip z reszty piłkarzy.
TY kochasz Argentynę, ja nie. Mimo to ja twierdzę, że będą mistrzami, Ty, że nie.
Twierdzisz, że Kostaryka gra dobrze. ja, że ssie. Grecy są lepszym teamem. Nawet, jeśli przegrają.
Taka jest piłka. Zobaczymy Dziku.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Dziku - to nie tak - Siweusz zwyczajnie sobie trolluje, co czyni z upodobaniem od zawsze. Nie bierz go do głowy ...
Dobry wieczór !
Jak zwykle udzielam sie w tym temacie z okazji meczu tegorocznych mistrzów świata Holendrów - zawsze najlepszych.
Jestem pod wpływem więc nie będę czytał ostatnich stron - ważne że nasi wygrali! Jeżeli ktoś był przeciwko holendrom to powiem im tak .. 2:1 .. dziękuje, dobranoc, wasze argumenty mnie nie interesują Robben idzie po puchar a ja krok za nim kroczę i klaszcze głośniej od tych narzekań że niby niesłuszny karny
Jak zwykle udzielam sie w tym temacie z okazji meczu tegorocznych mistrzów świata Holendrów - zawsze najlepszych.
Jestem pod wpływem więc nie będę czytał ostatnich stron - ważne że nasi wygrali! Jeżeli ktoś był przeciwko holendrom to powiem im tak .. 2:1 .. dziękuje, dobranoc, wasze argumenty mnie nie interesują Robben idzie po puchar a ja krok za nim kroczę i klaszcze głośniej od tych narzekań że niby niesłuszny karny
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Pożegnajmy Greków - fakt, że za późno, ale lepiej późno, niż wcale . Idź spać, Siweusz ...
Costa Rica
dzielne, skinki łyżka miodu w beczce dziegciu jak dotad w 1/8
Kolejny, czwarty już z zachodniej strony Atlantyku Bramkarz, który pokazał klasę.
Do Kostaryki, mam szacunek za mecz z Urugwajem, w którym zniszczyli Urugwaj mocniej nawet niż teraz Kolumbia.
Argentyna w drodze do mistrzostwa i tak wykona wyrok na Holendrach jeśli wcześniej Kostaryka tego nie zrobi
dzielne, skinki łyżka miodu w beczce dziegciu jak dotad w 1/8
Kolejny, czwarty już z zachodniej strony Atlantyku Bramkarz, który pokazał klasę.
Do Kostaryki, mam szacunek za mecz z Urugwajem, w którym zniszczyli Urugwaj mocniej nawet niż teraz Kolumbia.
Argentyna w drodze do mistrzostwa i tak wykona wyrok na Holendrach jeśli wcześniej Kostaryka tego nie zrobi