MŚ w piłce nożnej - Brazylia 2014

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Re: MŚ w piłce nożnej - Brazylia 2014

Post autor: Siweusz »

DZIK pisze:Przynajmniej wytańczy a nie leży, rozkłada nogi
Cóż, już leży, zobaczymy, czy rozłoży. :wink:
GrimgorIronhide pisze:
Ziemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony :(
Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupności :mrgreen:

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

No, po tej czerwonej może się zrobić ciekawie.
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Post autor: Heretic »

Siweusz pisze:

Przepraszam czy Ty kibicujesz tym patałachom. Ja rozumiem trenera Gmocha, że ich lubi, bo ich trenował. No, ale przecież ktoś kto lubi futbol nie może lubić tej drużyny. Przecież oni grają mniej atrakcyjnie od Włochów, a to juz przesada.
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

- profesor Richard Dawkins

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Heretic pisze:
Siweusz pisze:

Przepraszam czy Ty kibicujesz tym patałachom. Ja rozumiem trenera Gmocha, że ich lubi, bo ich trenował. No, ale przecież ktoś kto lubi futbol nie może lubić tej drużyny. Przecież oni grają mniej atrakcyjnie od Włochów, a to juz przesada.
Przepraszam Cię Robercie, że obrażam Twoje subiektywne uczucia dotyczące bycia patałachem, ale chyba widzisz, kto lepiej gra w piłkę i kto się nią lepiej posługuje, niezależnie od kilku technicznych zagrań w poprzednich meczach. Prawda? :mrgreen:
GrimgorIronhide pisze:

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Pieprzony sędzia jest chyba ślepy - celowe zagranie ręką w polu karnym ( a przynajmniej z odniesioną korzyścią, bo napastnik składał się już do strzału) i karnego jakoś ni ma. I niebieskie lenie miały by się już z pyszna. A tak - drżę o wynik...

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Post autor: Heretic »

Siweusz pisze:[quote="Heretic]

Przepraszam Cię Robercie, że obrażam Twoje subiektywne uczucia dotyczące bycia patałachem, ale chyba widzisz, kto lepiej gra w piłkę i kto się nią lepiej posługuje, niezależnie od kilku technicznych zagrań w poprzednich meczach. Prawda? :mrgreen:[/quote][/quote]

To znaczy ja nie kibicuję Kostaryce. Po prostu Grecy niszczą widowisko. Nie moge patrzyć na ich grę. Śmiem poza tym twierdzić, że Kostaryka w tej fazie grupowej pokazała łącznie w trzech meczach więcej umiejętności i dała więcej emocji niż Gracja ever. No, ale cóż gusta i guściki :wink:
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

- profesor Richard Dawkins

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Nie gusta Robert, taktyka. Ale cóż, nie zawsze lepszy wygrywa. Szkoda Greków.
GrimgorIronhide pisze:

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

Post autor: Kołata »

Ja jebie, nienawidze Greków! Nie dosc ze wyrównali znów na koniec, to jeszcze spac nie mozna isc o ludzkiej porze..

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

Kołata pisze:Ja jebie, nienawidze Greków! Nie dosc ze wyrównali znów na koniec, to jeszcze spac nie mozna isc o ludzkiej porze..
+1 :evil:
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

No cóż - kolejny przykład wypaczenia wyniku meczu przez sędziego oraz farta Greków. Brak słów... Przynajmniej Siweusz jest zadowolony, że jego pupile grają dalej...

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Na prawdę, szkoda, że nie krytykowaliście tak sędziów, jak czeski obrońca, Gebresselasie odbił piłkę ręką na Euro 2012. :mrgreen:
GrimgorIronhide pisze:

DZIK
Oszukista

Post autor: DZIK »

Siweusz : chyba trochę te słowa o "latynoskiej dziwce" i greckim byciu lepszym to taka mała kompensacja i zemsta za
bezradność Anglii na tych którzy ją wyprzedzili w grupie?

co pokazała Europa na tym mundialu jak dotąd? poza małymi wyjątkami - niewiele
Więcej rozczarowań niż przebłysków, kraje latynoskie - co innego. Jedyny kraj europejski który jak dotąd awansował dalej
zrobił to dzięki oszustwu i
nie pozostawił świetnego wrażenia.

Mimo błędu bramkarza Kostaryki liczę że grecki polot i skuteczność w ataku jutro udzieli się Niemcom.
Wszak tyle krzyczą że kryzys przez Grecję.

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

DZIK pisze:Siweusz : chyba trochę te słowa o "latynoskiej dziwce" i greckim byciu lepszym to taka mała kompensacja i zemsta za
bezradność Anglii na tych którzy ją wyprzedzili w grupie?
:wink:
Kocham angielski futbol, ale jak napisałem kumplowi z Londynu, Anglicy dzisiaj, to cieniasy na poziomie Polski. Tygodniówka Rooneya to jakiś dowcip z reszty piłkarzy.
TY kochasz Argentynę, ja nie. Mimo to ja twierdzę, że będą mistrzami, Ty, że nie.
Twierdzisz, że Kostaryka gra dobrze. ja, że ssie. Grecy są lepszym teamem. Nawet, jeśli przegrają. :wink:
Taka jest piłka. Zobaczymy Dziku. :mrgreen:
GrimgorIronhide pisze:

Awatar użytkownika
Pitagoras
Falubaz

Post autor: Pitagoras »

Niemcy i Francja przecież solidnie swoje grupy zagrały
Mam wrażenie, że tylko ty nazywasz ten karny oszustwem i wywracaniem się po powietrze...
Obrazek

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Dziku - to nie tak - Siweusz zwyczajnie sobie trolluje, co czyni z upodobaniem od zawsze. Nie bierz go do głowy :wink: ...

Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

Post autor: Dibo »

Dobry wieczór !
Jak zwykle udzielam sie w tym temacie z okazji meczu tegorocznych mistrzów świata Holendrów - zawsze najlepszych.
Jestem pod wpływem więc nie będę czytał ostatnich stron - ważne że nasi wygrali! Jeżeli ktoś był przeciwko holendrom to powiem im tak .. 2:1 .. dziękuje, dobranoc, wasze argumenty mnie nie interesują :mrgreen: Robben idzie po puchar a ja krok za nim kroczę i klaszcze głośniej od tych narzekań że niby niesłuszny karny =D>
Czcij Koze !!

Twoja Stara gra w Age of Sigmar !

Awatar użytkownika
Jarlaxle
Kretozord

Post autor: Jarlaxle »

Navas jest bohaterem =D> =D> =D> =D> =D>

Kostaryka do finału!

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Pożegnajmy Greków - fakt, że za późno, ale lepiej późno, niż wcale :mrgreen: . Idź spać, Siweusz :wink: ...

Awatar użytkownika
Jarlaxle
Kretozord

Post autor: Jarlaxle »

Grecy potrafią zaginać czasoprzestrzeń i farta :mrgreen: ale tym razem im już się nie udało :mrgreen:

DZIK
Oszukista

Post autor: DZIK »

Costa Rica :D =D> =D>
dzielne, skinki :mrgreen: łyżka miodu w beczce dziegciu jak dotad w 1/8
Kolejny, czwarty już z zachodniej strony Atlantyku Bramkarz, który pokazał klasę.
Do Kostaryki, mam szacunek za mecz z Urugwajem, w którym zniszczyli Urugwaj mocniej nawet niż teraz Kolumbia.
Argentyna w drodze do mistrzostwa i tak wykona wyrok na Holendrach jeśli wcześniej Kostaryka tego nie zrobi

ODPOWIEDZ