MŚ w piłce nożnej - Brazylia 2014
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: MŚ w piłce nożnej - Brazylia 2014
Kto się w ogóle spodziewał, że Algierczycy postawią realny opór Niemieckiej maszynie?
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
Ja
Wisła Kraków.
ale bramkarz niesamowity po stronie algierii.. idealnie tam gdzie pada strzał
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
- The tale of Crovax the Cursed
Neuer też pokazuje klasę.
Wisła Kraków.
Boję się, że Algierczycy będą chcieli przeczekać do karnych, a Niemcy rzucą się do ataku, ale ja się w sumie nie znam na piłce Boję się tylko, że Algierczykom się głupo powinie noga i stracą szansę jak wczoraj Meksyk.
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
Kto się spodziewał?
ja i to dokładnie opisałem przez 1/8 tu
Motywacja, cztym dla Niemców jest mecz w 1/8 z Algieria? faza grupowa?
Po awansie Algierii na mundial tam były rozruchy, szał,
zginęło kilkanaście osób. Piłkarze już wtedy byli bohaterami.
Po Awansie z grupy oni są już bohaterami narodowymi, jeżeli im się powiedzie dalej-
status LEGENDY. Oglądałem ich mecze grupowe, wielu modli się wchodząc na boisko,
przed rozpoczęciem meczu, mają moc duchową.
Ładnie Niemcy ten rzut wolny z fałszem zmyłką rozegrali, w stylu południowców.
Obaj bramkarze - na medal.
Ale żeby niemiecki bramkarz cztery razy ratował zespł dalekimi wybiegami - bo obrona nie dała rady
tego nie widziałęm nidgy.
ja i to dokładnie opisałem przez 1/8 tu
Motywacja, cztym dla Niemców jest mecz w 1/8 z Algieria? faza grupowa?
Po awansie Algierii na mundial tam były rozruchy, szał,
zginęło kilkanaście osób. Piłkarze już wtedy byli bohaterami.
Po Awansie z grupy oni są już bohaterami narodowymi, jeżeli im się powiedzie dalej-
status LEGENDY. Oglądałem ich mecze grupowe, wielu modli się wchodząc na boisko,
przed rozpoczęciem meczu, mają moc duchową.
Ładnie Niemcy ten rzut wolny z fałszem zmyłką rozegrali, w stylu południowców.
Obaj bramkarze - na medal.
Ale żeby niemiecki bramkarz cztery razy ratował zespł dalekimi wybiegami - bo obrona nie dała rady
Zaraz wejdzie Klozet i pozamiata.
Edit. Nawet nie musiał wchodzić.
Edit. Nawet nie musiał wchodzić.
Ostatnio zmieniony 30 cze 2014, o 22:58 przez Siweusz, łącznie zmieniany 1 raz.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
MOgli to zrobic wczesniej poszedlbym spac
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Póki piłka w grze.
Wisła Kraków.
Niestety ale pierwszy do zmiany był ten sprinter z przodu, jak tego sie nie robi to nie mozna bramki strzelic
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
A propos meczu Francji - oglądałem na małym tv, ta bramka dla Nigerii faktycznie padła ze spalonego? Bo u mnie wyglądało, że nie . Ale to może właśnie wina tv... Za to czerwień dla Francuza była już widoczna gołym okiem... Tylko co z tego, jakby Francuzi odpadli, to komu by Platini kibicował? Zapłakał by się bidula...
Generalnie póki co widac, że Europa lepiej kondycyjnie wytrzymuje meczyki... Szwaby wygrali zasłużenie, choc arabusy nieźle ich podstraszyli... Fajne mecze wczoraj były...
Generalnie póki co widac, że Europa lepiej kondycyjnie wytrzymuje meczyki... Szwaby wygrali zasłużenie, choc arabusy nieźle ich podstraszyli... Fajne mecze wczoraj były...
Był spalony.
Wisła Kraków.
A ja widzałem. Victor Valdes często grał nogami poza polem karnym. Pamiętam taki mecz z szachtarem donieck w LM, gdzie w kółko wybiegał i albo nogami albo głową wybijał.DZIK pisze:Ale żeby niemiecki bramkarz cztery razy ratował zespł dalekimi wybiegami - bo obrona nie dała rady
Manuel Neuer ma taki styl bardzo czesto interweniuje poza polem karnymThain pisze:A ja widzałem. Victor Valdes często grał nogami poza polem karnym. Pamiętam taki mecz z szachtarem donieck w LM, gdzie w kółko wybiegał i albo nogami albo głową wybijał.DZIK pisze:Ale żeby niemiecki bramkarz cztery razy ratował zespł dalekimi wybiegami - bo obrona nie dała rady
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Dzikowi chodziło o to, że niemiecka obrona nigdy nie miała takich kłopotów, żeby Neuer musiał tyle razy interweniować w ten sposób...rafixator pisze:Manuel Neuer ma taki styl bardzo czesto interweniuje poza polem karnymThain pisze:A ja widzałem. Victor Valdes często grał nogami poza polem karnym. Pamiętam taki mecz z szachtarem donieck w LM, gdzie w kółko wybiegał i albo nogami albo głową wybijał.DZIK pisze:Ale żeby niemiecki bramkarz cztery razy ratował zespł dalekimi wybiegami - bo obrona nie dała rady
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Szykuje się kolejna dogrywka