MŚ w piłce nożnej - Brazylia 2014
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: MŚ w piłce nożnej - Brazylia 2014
No akurat w meczu Chile-Brazylia byłem jednym z dosłownie kilku kibiców Brazylii przed ekranem na Masterze Blasterze (większość batlowców mnie jechała radośnie ). Cieszyłem się, gdy Chile odpadło, ale grali dobrze i uczciwie mówiąc - mogli pójść dalej
Edit: parę słów.
@Grzesiek - siedź cicho
Edit: parę słów.
@Grzesiek - siedź cicho
Ostatnio zmieniony 1 lip 2014, o 19:38 przez Sławol, łącznie zmieniany 2 razy.
Zły SławolSławol pisze:No akurat w meczu Chile-Brazylia byłem jednym z dosłownie kilku kibiców Brazylii przed ekranem na Masterze Blasterze (większość batlowców mnie jechała radośnie ). Cieszyłem się, gdy Chile odpadło, ale grali dobrze i uczciwie mówiąc - mogli pójść dalej
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Oj wagon szczęścia Argentyny, wcześniej Brazylii. Chyba już swój przydział wyczerpali na te mistrzostwa. Argentyna ma łatwiejszą drabinkę, ale z taką grą ich dalej nie widzę. Tylko Messi może coś zrobić, i tylko Di Marii chce się biegać. Reszta patrzy i czeka.
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Ty lepiej spacji przed wykrzyknikami pilnujGrolshek pisze:Zły SławolSławol pisze:No akurat w meczu Chile-Brazylia byłem jednym z dosłownie kilku kibiców Brazylii przed ekranem na Masterze Blasterze (większość batlowców mnie jechała radośnie ). Cieszyłem się, gdy Chile odpadło, ale grali dobrze i uczciwie mówiąc - mogli pójść dalej
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Tak jest. Argentyna miała dużo szczęścia. Ale ono też jest potrzebne. Pomalutku zostaną sami faworyci, co nie dziwi zbytnio. Obstawiam półfinały: Kolumbia - Niemcy i Argentyna - Holandia...
EDIT: Messi w każdym meczu robi różnicę - możecie go sobie nienawidzić, ale to jest gracz zajebisty, który nawet bez formy obecnie potrafi przechylić szalę zwycięstwa na korzyść własnej drużyny...
EDIT: Messi w każdym meczu robi różnicę - możecie go sobie nienawidzić, ale to jest gracz zajebisty, który nawet bez formy obecnie potrafi przechylić szalę zwycięstwa na korzyść własnej drużyny...
Kolejny mecz i znów mi strasznie szkoda drużyny która odpadła.
Mam nadzieję że Belgia pociśnie USA
Mam nadzieję że Belgia pociśnie USA
Wisła Kraków.
Grzesiu, ale wszyscy się z tym zgadzamy. (przynajmniej ja)smiejagreg pisze:
EDIT: Messi w każdym meczu robi różnicę - ...
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
No, dzisiaj będę kibicować Belgom prawie tak samo jak Kostaryce z Grecją. Tak wiec Siweusz może mi dopiekać do woli, nic mnie nie rusza i będę twardy jak Roman Bratny ...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Belgom będę kibicował do końca. Mam nadzieję, że zajdą jak najdalej ...
ODMIENIEC !!!Jasif pisze:Ja jestem za USA Belgowie są słabi.
http://histmag.org/forum/index.php?topic=1206.55;wap2
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
proszę bardzoSiweusz pisze:Nie znajdzie się żaden odważny, kibicujący USA, żebyśmy mogli mu dowalić?
choćby za przypomnienie takiego Bramkarza - przy którym Romero to parodia - się należy
kaca mam po 1/8, nudne i przewidywalne te mecze
Meksyku, Algierii i Chile szkoda
Falcao, Aguero i Suareza też
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Myślę, Dziku, że Romero jeszcze będzie miał okazję pokazać, ile jest wart, aczkolwiek do Goiki bardzo daleka droga. Takiego golkipera to Argentyna może już nie mieć... Aczkolwiek ja jeszcze pamiętam Ubaldo "El Pato" Fillola. Też był niezły ...
Ja jestem za USA Bardzo spodobała mi się ich waleczność w poprzednich meczach, dużo biegają, walczą o piłkę, widać że im się chce i im zależy
Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)