Możesz powiedzieć co to było? Bo właśnie tak myślałem, że kiedyś istniał taki przedmiot, gdzie nawet było wyszczególnione, że posiada on 4 runy co jest wyjątkiem, lecz teraz nic nie mogłem znaleźc.Romendakil pisze:Jak najbardziej istniał przedmiot z 4 runami (w tym 2 mistrzowskie), jednak nie znajduje się on obecnie w posiadaniu krasnoludów.
Thorgrim, daje rade czy zasysa??
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
- Slayer Zabójców
- Masakrator
Re: Thorgrim, daje rade czy zasysa??
- Romendakil
- Mudżahedin
Był to Ghal Maraz stworzony przez kowala Skalfa Blackhammera dla Najwyższego Króla.
Młot ten będzie bardziej znany jako młot Sigmara.
4 runy miał w czasach 6ed podręcznika Imperium noszony przez Karla Franza. Jak wygląda obecnie nie mam pojęcia. Bardzo możliwe, że zupełnie inaczej, na podobnej zasadzie jak co edycję zmienia się topór Grimnira.
4 runy miał w czasach 6ed podręcznika Imperium noszony przez Karla Franza. Jak wygląda obecnie nie mam pojęcia. Bardzo możliwe, że zupełnie inaczej, na podobnej zasadzie jak co edycję zmienia się topór Grimnira.
Obecnie Ghal Maraz automatycznie wounduje, no armour saves allowed, multiple d3 woundy.Romendakil pisze:Był to Ghal Maraz stworzony przez kowala Skalfa Blackhammera dla Najwyższego Króla.
Naturalnie w dalszym ciągu dzierży go imperator Karl Franz.