Mnie na świecie jeszcze nie było, WapniakuSiweusz pisze:Szał pał, to był w 82 jak Kupcewicz walnął z wolnego tym kogucikom. Łzy Platiniego. Bezcenne.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Mnie na świecie jeszcze nie było, WapniakuSiweusz pisze:Szał pał, to był w 82 jak Kupcewicz walnął z wolnego tym kogucikom. Łzy Platiniego. Bezcenne.
A wy wciąz żyjecie tamtymi chwilami ,żeby chociaz obecna reprezentacja grała w połowie jak tamtasmiejagreg pisze:Dokładnie. A wcześniej zajebista bramka Szarmacha na zakończenie kariery w reprezentacjiSiweusz pisze:Szał pał, to był w 82 jak Kupcewicz walnął z wolnego tym kogucikom. Łzy Platiniego. Bezcenne.. To se ne vrati...
Lata 80 te były magiczne w piłce. Wielu kibiców twierdzi że nie tylko Polska ale i Włochy, Argentyna, Niemcy nigdy już później tak nie zagrały, w Brazylii starsze kibicowskie pokolenie za najładniej grającą ich reprezentację uważa Brazylię z 1982.kangur022 pisze:A wy wciąz żyjecie tamtymi chwilami ,żeby chociaz obecna reprezentacja grała w połowie jak tamtasmiejagreg pisze:Dokładnie. A wcześniej zajebista bramka Szarmacha na zakończenie kariery w reprezentacjiSiweusz pisze:Szał pał, to był w 82 jak Kupcewicz walnął z wolnego tym kogucikom. Łzy Platiniego. Bezcenne.. To se ne vrati...
A czy to co widzieliśmy w 1/8 było takie wspaniałe? Dużo biegania i chaosu, bramkarze ratujący babole, niemal każdy mecz przeciągnięty żeby wcisnąć tego jednego gola przewagi.Dębek pisze:Jaja sobie robicie? Puszczają czasem te stare mecze w TV Sport i tego się nie da oglądać.
O to to to. Zastanawiałem się, czy to moje subiektywne odczucie, ale po raczej emocjonującej fazie grupowej i tym gradzie bramek i niespodziankach na każdym kroku, spodziewałem się, że te mistrzostwa będą najlepszymi, jakie widziałem dotąd. Natomiast 1/8 mnie zupełnie rozczarowała. Było nudno, zachowawczo, przewidywalnie. Ja wiem, że nikt nie będzie ryzykował od pierwszych minut, ale jakoś duch tej gry upadł po prostu, ta faza wyglądała jak szachy.DZIK pisze:A czy to co widzieliśmy w 1/8 było takie wspaniałe? Dużo biegania i chaosu, bramkarze ratujący babole, niemal każdy mecz przeciągnięty żeby wcisnąć tego jednego gola przewagi.
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
Clint jest najlepszy!rafixator pisze:+1 mam wrażenie że to byl zupelnie inny sport. To porownanie do kinomatografi jest bardzo trafne, stare mecze są jak westerny z Clintem Eastwoodem podczas gdy wspolczesna pilka to kino akcji.Dębek pisze:Jaja sobie robicie? Puszczają czasem te stare mecze w TV Sport i tego się nie da oglądać.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
http://www.youtube.com/watch?v=GkeZF4_1erUkangur022 pisze:Nasza kadra jeszcze od dna sie nie odbiła, chociaz w wiekszosci do przez naszych działaczy
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()