no tak jak ktoś powie swoje zdanie to najlepiej go obrazić. Brawo Jasiuu, poziom przeciętnego Polaka...
Na filmach Kubrika można wysnuwać głebsze wnioski i wpadać w refleksje po filmie.
A 300 to był piękny graficznie obraz, ale nic poza tym. I rozrywka. Poszedłem bo chciałem odpocząć po tygoniu nauki, na coś co nie wymaga wielkiego wkładu intelektualnego. I się nie zawiodłem.
Może dla Ciebie Jasiuuu to było już wyzwanie intelektualne....
Radzę przeczytać komiks 300... on mówi o czymś więcej. Film to była jego realizacja ale czysto komercyjna.
Ach Jasiuuu. Polecam Transformersy, niedawno weszły do kin, świetna rozrywka, bardzo zabawne i super efekty. A Ty przy okazji zobaczysz niedopowiedziane i bedziesz miał weekend pełen głebokiej i twórczej umysłowo refleksji.
pozdrawiam
BEOWULF - film
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Ej, odczep się od Transfomersów!:)Ehx-ray pisze:no tak jak ktoś powie swoje zdanie to najlepiej go obrazić. Brawo Jasiuu, poziom przeciętnego Polaka...
Na filmach Kubrika można wysnuwać głebsze wnioski i wpadać w refleksje po filmie.
A 300 to był piękny graficznie obraz, ale nic poza tym. I rozrywka. Poszedłem bo chciałem odpocząć po tygoniu nauki, na coś co nie wymaga wielkiego wkładu intelektualnego. I się nie zawiodłem.
Może dla Ciebie Jasiuuu to było już wyzwanie intelektualne....
Radzę przeczytać komiks 300... on mówi o czymś więcej. Film to była jego realizacja ale czysto komercyjna.
Ach Jasiuuu. Polecam Transformersy, niedawno weszły do kin, świetna rozrywka, bardzo zabawne i super efekty. A Ty przy okazji zobaczysz niedopowiedziane i bedziesz miał weekend pełen głebokiej i twórczej umysłowo refleksji.
pozdrawiam
Twoja wypowiedź za to wybija się ponad przeciętność , filmu nie oglądałem, ale jeżeli jest słaby, to napisz co, Jasiek przynajmniej zasugerował, że warto film zobaczyć a w Twojej wypowiedzi to tylko obraza...Ehx-ray pisze:Brawo Jasiuu, poziom przeciętnego Polaka...
luz bejbe :* , nie miałem zamiaru cię urazić . Poddałem tylko krytyce pewien sposób odbioru filmów.
300 z biegiem lat zyskają na przekazie i aktualności. komiks czytałem wiele razy i przekaz jest taki sam , tylko że trzeba trochę dobrej woli.
Ostatnio popłakałem się na głębokich żółwiach ninja więc nie wiem czy podołam transformersom.
300 z biegiem lat zyskają na przekazie i aktualności. komiks czytałem wiele razy i przekaz jest taki sam , tylko że trzeba trochę dobrej woli.
Ostatnio popłakałem się na głębokich żółwiach ninja więc nie wiem czy podołam transformersom.