[MASTER] KUJAWIAK 2014, Włocławek (19-20 lipca)
Re: [MASTER] KUJAWIAK 2014, Włocławek (19-20 lipca)
12-8 dla Kalafiora
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
+1 !!Shino pisze:mega turniej. Zdecydowanie najlepszy na ktorym bylem w tym roku.
Za rok musicie zorganizowac mastera.
zwlaszcza, ze byl to drugi master w tym roku na jakim bylem :p
Dzieki wszystkim za mila weekendowa zabawe
bylo mega
- swieta_barbara
- habydysz
Zajebisty był stream z 1. stołu. Akurat miałem wolny weekend, 2.5 bitewki se obejrzałem - wypas pomysł, ale jakość kamerki mogła być lepsza.
Gratulacje Kalafior! Szkoda, że dopiero w lipcu się otrząsnąłeś.
Gratulacje Kalafior! Szkoda, że dopiero w lipcu się otrząsnąłeś.
goboss pisze:Świetny master! Nie pamiętam takiej wspólnej imprezy od czasów Wejherowa. Naprawdę było zacnie.
@Shino +1.
później krótki raporcik. miło zobaczyć tyle znajomych twarzy po niemal półrocznej przerwie od figurek, dozo na DMP!
Lepiej na starym booku grać co nei Goboss?
ok za 10 minut wyniki
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
No no tylko dla szwendaczy musimy poszukać we Włocławku jakiejś tańcz-rury :PPgoboss pisze:Świetny master! Nie pamiętam takiej wspólnej imprezy od czasów Wejherowa. Naprawdę było zacnie.
@Shino +1.
później krótki raporcik. miło zobaczyć tyle znajomych twarzy po niemal półrocznej przerwie od figurek, dozo na DMP!
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
WYNIKI KUJAWIAK WYNIKI KUJAWIAK
Wszelkie pytania zażalenia itd na PW do mnie. Czekam do piątku i wysyłam do KrzyśkaW![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
https://www.dropbox.com/s/me4tedibmpdsge8/Wyniki.pdf
Wszelkie pytania zażalenia itd na PW do mnie. Czekam do piątku i wysyłam do KrzyśkaW
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Ostatnio zmieniony 20 lip 2014, o 19:49 przez Gokish, łącznie zmieniany 1 raz.
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Chyba nie ma wszystkich graczy na tej liście ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Organizacja, ludzie i atmosfera sprawiły że bawiłem się naprawdę super. Ekipa z Włocławka bardzo się postarała, za co im dziękuje. Dzięki również wszystkim tym z którymi piłem w sobotę wieczorem oraz przeciwnikom za bitwy. Już nie mogę się doczekać przyszłego roku.
![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
"Jak ja nie cierpię Vampirów"Wind Sower pisze:Nawet w średniowieczu papież nerfił strzelanie.
tru zjadło ostatnią stronę przy konwersji zaraz będzieBobson pisze:Chyba nie ma wszystkich graczy na tej liście
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
poprawione![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
wszystkie poprawki będą razem zrobione do piątku pokazane i wysyłam
poprawione
wszystkie poprawki będą razem zrobione do piątku pokazane i wysyłam
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Foty - ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, ktokolwiek wrzuci ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Obrazek](http://img259.imageshack.us/img259/8905/baddice.gif)
Wrzuce jutro/pojutrze.
Swietny turniej. Jak napisal Shino za roku musicie zrobic reedycje ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Dziekuje wszystkim przeciwnikom za fajne bitewki w pozytywnej atmosferze. No i wszystkim z ktorymi pilem i gadalem za milo spedzony czas![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Dziekuje wszystkim przeciwnikom za fajne bitewki w pozytywnej atmosferze. No i wszystkim z ktorymi pilem i gadalem za milo spedzony czas
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
zajebisty turniej. brawa dla shinue, przemka, gokisha i całe reszty orgów. super robota.
martwi chyba tylko hobbystyka. Jeśli Młody który na wielu turniejach dostaje nagrody za hobbystyke, dostaje tyle samo punktów co Crus to chyba jest nieporozumienie (no offence crus). Jest kilka armii na tych turniejach które pojawiają się zawsze. Chyba należałoby stworzyć ogólną ocenę tych armii i na każdym masterze na którym się pojawią oceniać je tak samo.
martwi chyba tylko hobbystyka. Jeśli Młody który na wielu turniejach dostaje nagrody za hobbystyke, dostaje tyle samo punktów co Crus to chyba jest nieporozumienie (no offence crus). Jest kilka armii na tych turniejach które pojawiają się zawsze. Chyba należałoby stworzyć ogólną ocenę tych armii i na każdym masterze na którym się pojawią oceniać je tak samo.
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Akadera pisze:Swietny turniej. Jak napisal Shino za roku musicie zrobic reedycje
Dziekuje wszystkim przeciwnikom za fajne bitewki w pozytywnej atmosferze. No i wszystkim z ktorymi pilem i gadalem za milo spedzony czas
Jeżeli za rok wygra znów Kalafior to za 2 lata może przyjechać sędziować tylko xP
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13