Ostatnio maluje figurkę DP khorna zrobioną z trolla do LOTRa Do zrobienia jeszcze kilka elementów i... skrzydła. Wiem że na to może trochę późno ale figurkę robiłem jakiś rok temu a skrzydełka dostanę może w następnym tygodniu.
A i mam pytanie czy on pasuje do październikowego PMOTM?? Na podstawce ma martwego marina
Coś było nie tak. Myślę że teraz powinno być ok
Ale na wszelki wypadek: http://www.coolminiornot.com/172447
DP khorna zrobiony z trolla :)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
DP khorna zrobiony z trolla :)
Ostatnio zmieniony 24 paź 2007, o 17:56 przez loler, łącznie zmieniany 1 raz.
Brakuje mu WIĘKSZEGO TOPORA!!! Ale tak to wygląda super...
Chieftain (Skaven Hero - 45pkt.) Toughness: 4
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
- Beldrin Durgnisson
- Mudżahedin
no fajny, fajny ale toporeczek ma taki turystyczny bardziej...
a jezeli chodzi o PMOTM to nie mam zielonego pojecia, ale skoro piszesz "figurkę robiłem jakiś rok" to nie wiem czy przejdzie...
a jezeli chodzi o PMOTM to nie mam zielonego pojecia, ale skoro piszesz "figurkę robiłem jakiś rok" to nie wiem czy przejdzie...
Pasuje na PMoTM. A że trup ma jakiś dziwny (z perspektywy battlowej) pancerz? Luz.
Ale ale - w battlu PODSTAWKA POD DP JEST KWADRATOWA!
Ale ale - w battlu PODSTAWKA POD DP JEST KWADRATOWA!
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl