Rozluźnienie i spinanie pośladów 5.0

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ratzing
Kretozord

Re: Rozluźnienie i spinanie pośladów 5.0

Post autor: Ratzing »

Heretic pisze:Ludzi też jest pełno. O wiele za dużo. W przeciwieństwie do mrówek są szkodnikami. Zabetonujmy połowę!

No, ale co prawda to prawda. Doświadczenie za pewne przydatne. Poza tym być może mrowisko było opuszczone.

Określenie ludzi szkodnikami kiedy termin szkodnik oznacza gatunek szkodliwy dla ludzi jest trochę naciągane. Z kolei mrówki jak najbardziej mogą zostać określone szkodnikami, np. w ogrodzie.
Poza tym biomasa mrówek świata przekracza biomasę ludzkości. Także musieliby trochę tego betonu wlać w mrowiska żeby doprowadzić do poważnego uszczerbku w liczebności mrówek.

Pomijając fakt, że porównywanie wartości życia ludzi do wartości życia mrówek jest w ogóle spoko. A potem mówią, że ateusze nie mają moralności. ;)
Uerph.

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Post autor: Afro »

Ratzing pisze: Poza tym biomasa mrówek świata przekracza biomasę ludzkości.
niestety to mit ;)
http://www.antweb.org/antblog/2010/10/d ... e-usa.html

na pewno biomasa krewetek jest większa niż ludzi :D
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Awatar użytkownika
Ratzing
Kretozord

O, dzięki za sprostowanie.

Chociaż wciąż można powiedzieć, że wszystkie gatunki mrówek mają większą biomasę od ludzi. Tylko to porównanie jest niezbyt zasadne. :)
Uerph.

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Post autor: Heretic »

Ratzing pisze:

Określenie ludzi szkodnikami kiedy termin szkodnik oznacza gatunek szkodliwy dla ludzi jest trochę naciągane.)
[/quote]

Być może, ale wystarczy trochę wyobraźni dla odczytania przekazu.
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

- profesor Richard Dawkins

Awatar użytkownika
Ratzing
Kretozord

Być może, ale mówienie że mrówki nie są szkodnikami jest już zwyczajnie niepoprawne :P
Uerph.

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

No dobra :twisted:
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

Awatar użytkownika
kubencjusz
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kubencjusz »

A co mi tam i tu spróbuję :
Spokojna para studentów, niepaląca, bezdzietna i nie posiadająca zwierząt poszukuje kawalerki/garsoniery na wynajem długoterminowe w okolicach AGH. Wszelkie informacja o możliwych lokacjach do wynajęcia na pw. Z góry dziękuję :)

Awatar użytkownika
M.T.
Kretozord

Post autor: M.T. »

Awatar użytkownika
Matis
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Matis »

Afro pisze:Idealny podkład muzyczny do powyższego tekstu - https://www.youtube.com/watch?v=Y3nyQAQhg28

:D

Na Woodstocku, byliśmy na ich koncercie. Totalna miazga. I kilkaset osób krzyczących:

"Średnia hawajska dla każdego!!!!"
"Za Jahasia, było lepiej!!!"
"Napier....alać!!!"
"Dooominoooo!!!"

Mówiąc w skrócie zabijaliśmy smoki jak źli :twisted:
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów

Awatar użytkownika
GrimgorIronhide
Masakrator

Post autor: GrimgorIronhide »

Matis pisze: Na Woodstocku, byliśmy na ich koncercie. Totalna miazga. I kilkaset osób krzyczących:

"Średnia hawajska dla każdego!!!!"
"Za Jahasia, było lepiej!!!"
"Napier....alać!!!"
"Dooominoooo!!!"

Mówiąc w skrócie zabijaliśmy smoki jak źli :twisted:
Kuuurde szkoda mi trochę ich koncertu na Woodzie bo musiał być epicki. Choć w Gdyni przed BFF podobne okrzyki były. :D
Ja niestety (a raczej stety bo na Hellfire i Teutonic Terror z tymi wszystkimi flagami była rzeź) najpierw czekaliśmy z moją walkirią (też lolz - jej matka jest bro z matką gitarzysty Night Mistress :lol2: ) w kolejce do Lecha a potem zostaliśmy na Accepcie do końca i najgorszy fail dnia - pałeczka perkusisty upada dwie osoby na lewo ode mnie #-o

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Klafuti »

Obrazek
Niby nic specjalnego, ale pomidor przypomniał mi Commandera Boreala.
Obrazek
"Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia."
~Warren E. Buffett

Awatar użytkownika
Święty
Chuck Norris

Post autor: Święty »

Kto normalny polewa wszystkie fryty? :P
Grolshek pisze:Obyś w piekle Slaanesza za pasywnego robił.
Najnowszy plik do Army Builder 2.2c: http://chomikuj.pl/debelial/Army+Builde ... 9732380.ab

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

Kto normalny zżera tabliczkę czekolady jakby nie wiedział do czego służy podział na kostki? :D

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Teraz zdałem sobie sprawę, że to białe po prawej to nie jest ciastko z kremem tylko sama wisienka. Widać ja z tych, którzy dostrzegają wyłącznie ciastko.
Obrazek
~Warren E. Buffett

Awatar użytkownika
Święty
Chuck Norris

W sumie ja i z jednej i z drugiej grupy mam upodobania :P Jestem mutantem.
Najnowszy plik do Army Builder 2.2c: http://chomikuj.pl/debelial/Army+Builde ... 9732380.ab

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Jestem lewakiem. Teraz jest to pewne. :lol2:

Awatar użytkownika
Święty
Chuck Norris

W sumie ja też tyle że z wyjątkami (musztarda nad ketchup i pepsi na colę) :P

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Swiety pisze:musztarda nad ketchup
Niby Święty, a bluźni :shock: :lol2:

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Ja tam parówki jem tylko z musztardą. Przez co wszystko co później jem z musztardą smakuje jak parówki. Nawet sama musztarda ma dla mnie smak parówek. Szczerze powiedziawszy, keczup to chyba tylko do frytek się nadaje.
Obrazek
~Warren E. Buffett

Awatar użytkownika
Święty
Chuck Norris

Heretic pisze:
Swiety pisze:musztarda nad ketchup
Niby Święty, a bluźni :shock: :lol2:
Heretic to nie ja jestem od bluźnienia ;)
Klafuti pisze:Szczerze powiedziawszy, keczup to chyba tylko do frytek się nadaje.
Frytki to albo ketchup albo majonez :D

ODPOWIEDZ