oj przyjemnie oko na takich wood elfach zawiesić:)
Niesamowity pomysł:)
pozdrawiam
WE War Tancerki ;) [done] rev. 25.10.2007
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Tych figurek nie da sie sprowadzic, bo zwyczajnie firma juz nie istnieje. Virago jest jednym z najpiekniejszych modeli od Ilyad. Pol krolestwa bym za ten model oddal i krew mnie zalewa kiedy widze ze ktos to na stol jako wardancerke wystawia oO Jeszcze do tego malowanie "zwyczajne"... Profanacja panie!dead pisze:@Siasek jest to : Virago (Female Vorag Barbarian) z ilyada ale gdzie dostac figse nie wiem - jama moze ?? ale tam nie widzialem w ofercie tej figsy nie wiem poszukaj sklepu ktory ci sprowadzi ilyada ...
to niech Ciebie krew zalewa ... coz mialbym nie malowac tak jak klient sobie tego zyczy bo to rarytas ?? eh nie jest to piekna figsa ... sama w sobie ma sporo uroku ale widywalem ladniejsze ... no i ta zywica i produkcyjne "odpadki" moga czlowieka doprowadzic do frustracji ... Facet wlozyl sporo wysilku by dostac taki zestaw panienek - co chce z nimi zrobic jego sprawa - widocznie sa ludzie ktorzy lubia grac figsami a nie slinic sie nad nimi
Jak ktos ci da do pomalowania model ktorego wyprodukowano 10 sztuk to co ?? nie pomaluje bo to profanacja ?? a sam mam zakusy na ta figse ??
Ja tez wolalbym te barbarianki pomalowac inaczej wedle swoich widzimisie i to jeszcze na zasadzie prac na ktorych zdobylbym kolejne szlify malarskie ale coz ...
A swoja droga w wakacje jakos widzialem ta figse w ofercie sklepu netowego jakiegos (last sztuki) ... (ale chyba nie byl to polski sklep)
wez zluzuj ... jaka tam profanacja!! Szukaj tej figsy szukaj a nie wyzalaj sie ... jakis czas temu widzialem na ebajcu ...Profanacja panie!
Jak ktos ci da do pomalowania model ktorego wyprodukowano 10 sztuk to co ?? nie pomaluje bo to profanacja ?? a sam mam zakusy na ta figse ??
Ja tez wolalbym te barbarianki pomalowac inaczej wedle swoich widzimisie i to jeszcze na zasadzie prac na ktorych zdobylbym kolejne szlify malarskie ale coz ...
A swoja droga w wakacje jakos widzialem ta figse w ofercie sklepu netowego jakiegos (last sztuki) ... (ale chyba nie byl to polski sklep)
Dead myślę, że trochę za bardzo bierzesz do siebie to co Rapta napisał. Wydaję mi się, że chciał wypowiedzieć tylko swoja opinie, a nie zmuszać Cię do niemalowania tych figsów.
Mnie też krew zalewa jak widzę Bloodthirstera z FW za ok. 800 zł pomalowanego drybrushem przez jakiegoś kasiastego nooba. Taki lajf
Mnie też krew zalewa jak widzę Bloodthirstera z FW za ok. 800 zł pomalowanego drybrushem przez jakiegoś kasiastego nooba. Taki lajf
a ja tez chcialem zwrocic uwage na to ze jak ktos chce to zdobedzie ta figse ... najprosciej chyba na jebajcu ...
to ze taki juz jestem ze pisze to co pisze to tez nie nalezy tego interpretowac jako jakies oburzenie czy pretensja ... ja mam taki styl nic na to nie poradze - czesto gesto tez pisuje pol zartem pol serio badz ironizuje - wiem ze figsy nie sa pomalowane w masterklasie ale coz kto co lubi ja sie wywiazalem z zadania choc wolalbym spedzic nad nimi jeszcze pol swego zycia i picowac picowac i jeszcze raz picowac coby wygladalo slicznie ...
to ze taki juz jestem ze pisze to co pisze to tez nie nalezy tego interpretowac jako jakies oburzenie czy pretensja ... ja mam taki styl nic na to nie poradze - czesto gesto tez pisuje pol zartem pol serio badz ironizuje - wiem ze figsy nie sa pomalowane w masterklasie ale coz kto co lubi ja sie wywiazalem z zadania choc wolalbym spedzic nad nimi jeszcze pol swego zycia i picowac picowac i jeszcze raz picowac coby wygladalo slicznie ...