Dark Riders

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

Post autor: SexRocket »

kurka_z_podworka pisze:petarda, chcę z tym zagrać :)
Na to jeszcze trzeba bedzie poczekac bo nie wyjda na zaden turniej puki nie skoncze wszystkiego a zostalo sporo min smok, 2 kloce piechty i 4 rydwany :P
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Fingor
Chuck Norris

Post autor: Fingor »

Asassello pisze:[...] a hełm nie jest NMM tylko po prostu szary (tez mam ten problem, bo czesc mojej armii ma po prostu szare naramienniki i czesc uwaza ze to NMM :/ )
Niemetaliczny nie oznacza NMM ;)
Poza tym to po prostu dziwnie wygląda. Trochę zbyt płasko. I przepraszam z pomyłkę - muzyk, a nie czempion.

Grzywy są bardzo ładne, podstawki świetnie zrobione. Jedne z najlepszych DE, jakie widziałem.

Awatar użytkownika
True Legionista
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: True Legionista »

Grałem na Masakratorze z chłopaczkiem który pożyczył pomalowane DE w tym klimacie :wink: .

Super!!
good work;]

Awatar użytkownika
Jarlaxle
Kretozord

Post autor: Jarlaxle »

jak patrzę na tych DR to mam kompleksy xD

Awatar użytkownika
Grafik
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Grafik »

Śliczne malowanie, fakt swym wyglądem i stylizacją przypominają Nightmary. Nie wiem tylko co symbolizują te podstawki, jak jakiś chaos artystyczny no to wszystko bardzo ładne.

Awatar użytkownika
loler
Wodzirej

Post autor: loler »

Piękne figurki... Straszliwie podobają mi się grzywy. Kiedyś próbowałem uzyskać podobny efekt ale mi to nie wychodziło...
Możesz mi powiedzieć jakich kolorów na nie użyłeś (na grzywy)??

ODPOWIEDZ