Batalia na 22k (VC vs WoCh)
Moderator: RedScorpion
Re: Batalia na 22k (VC vs WoCh)
Po obejrzeniu fotek chyba zrobię ligę 4k w Paradoxie po wakacjach studenckich...
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Pfff 4kGrolshek pisze:Po obejrzeniu fotek chyba zrobię ligę 4k w Paradoxie po wakacjach studenckich...
Męskie bitwy zaczynają się dopiero od 10k.
Co do zdjęcia to jak wrócę z urlopu to postaramq się wkleić.
- GrimgorIronhide
- Masakrator
Wygrałeś panie internetyGrolshek pisze:Nie omieszkam ci tego wypomnieć na DMP
A można prosić o szczegółową rozpiskę WoChu?
Najnowszy plik do Army Builder 2.2c: http://chomikuj.pl/debelial/Army+Builde ... 9732380.abGrolshek pisze:Obyś w piekle Slaanesza za pasywnego robił.
Przy tak dużych btwach nie ma sensu tego zmieniać. Wystarczy brak ograniczeń.Jak rozwiazaliscie magie ? tak jak na 2,4k czy np 3x tyle?
Na tak wiele jednostek magia traci po prostu na znaczeniu w porównaniu do potyczek na 2400. Przy kilku walkaczących oddziałach, musisz decydować co ratować, a co możesz poświęcić. Strata oddziału wartego 500 punktów nie boli tak, jak w przypadku bitew na mniejsze punkty. Tu stracisz ty, ale gdzie indziej to sobie odbijesz
Pożyczonych miałem okolo 1500 pkt w Core.Leoh pisze:Fajnie!
Smiechu - 5,5k Corów VC masz czy lekkie proxy są w grze(zombie jako crypty itp)? zdjecia nie mówią wszystkiego
Jak rozwiazaliscie magie ? tak jak na 2,4k czy np 3x tyle?
Jak rozwiazaliscie problem VC z marszem 12" od generała?
Bodajże 150 ghuli
A w sumie na dopchanie paru oddziałów pozyczylem 2.5k
Wspomniane Ghule, 2x terror, vargulf, Mortis, 4 vargi, bodajże 3 baski i 5 wrightow.
Reszta moja i tylko moja.
Marsz był problemem, ale jak widać w rozpie milem genka latającego pomiędzy 4 oddziałami zombie, wiec musialem ustawić armie tak by marsz był tam gdzie powinien być.
Magia wystarcza 2k6. Przy uwolnieniu jej masz mozliwosci by uzupelniac kostki, a poza tym nie gra tak waznej roli, no chyba ze banishment z S8 w demon princa, D&D przy 18 krzykach, pitka w helki/trole, brzytwa.
- Lord_Michaelos
- Wałkarz
Smiechu, przede wszystkim gratulacje wygranej, jednak jedna rzecz mnie cały czas zastanawia. Rzeknij waść, ile zajęła sama gra?
Przybyłem, zobaczyłem, wzruszyłem ramionami
Jestem niski, lubię dobrze zjeść, a także zapalić fajkę - jestem hobbitem?
Jestem niski, lubię dobrze zjeść, a także zapalić fajkę - jestem hobbitem?
brak słów... mega bitwa!! szacun!