Wood Elf Lord with Great Weapon

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kol0
"Nie jestem powergamerem"

Wood Elf Lord with Great Weapon

Post autor: Kol0 »

TT <-- Wood Elf Lord with Great Weapon

Mam nadzieję , że coś z tego wyszło. Przepraszam za to , że sie świeci jak ... Ale nie wiem co na to poradzić :( .. Sądzę , że nie jest tak źle :)

Obrazek

Proszę o komentarze i porady :D

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Następym etapem twej nauki będzie cieniowanie :) Widać że ładnie nakładasz kolory ( nie rozchodzą sie poza żądane elementy) nie mnie j jednak długa droga przed tobą.. ale nie martw sie każdy podobnie zaczyna :P

Rafał

Post autor: Rafał »

Daj może fotkę tyłu jeszcze zobaczymy jego płaszcz, ale jeśli to jets twoja pierwsza praca to jest niezła :P.

Awatar użytkownika
Kol0

Co do cieniowania to własnie się ucze na GG

Tył nie jest zachwycający ale... postaram się dodać fotke w najbliższym czasie

alva
Pseudoklimaciarz

Post autor: alva »

Ladnie, rowno nalozone kolory. Szkoda ze brakuje cieni i rozjasnien, ale to jest jeszcze przed Toba. Mysle, ze na poczatek cieniowanie wszystkiego mocno rozwodnionymi ciemnymi brazami bedzie w porzadku, trzymaj sie tylko z dala od inkow, bo te to dopiero potrafia sie blyszczec ;)

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Inki sie błyszczą ? Jakoś te mojej roboty nie mają prawa :P Jak się potrafi użyć to nie błyszczą ;P

alva
Pseudoklimaciarz

fakt, moze po prostu nie potrafie ich uzywac ;) W kazdym razie wystarczajaco sie do nich zniechecilem zeby nie probowac ich wiecej ;)

Awatar użytkownika
Hanabishi

Post autor: Hanabishi »

Super, bardzo dokladnie pomalowany :)
Wood elfiak jak sie widzi :D
Obrazek

Awatar użytkownika
DawiZharr
Chuck Norris

Post autor: DawiZharr »

alva pisze:trzymaj sie tylko z dala od inkow, bo te to dopiero potrafia sie blyszczec ;)
wystarczy miec pod reka matowy lakier ;)

Awatar użytkownika
Teogonista Niku
Wałkarz

Post autor: Teogonista Niku »

Nic nie wiem o cieniowaniu pomimo,że wiem,iż to właśnie jego brakuje moim figurkom więc nie odzywam się na temat cieniowania ale ogółem figurka jest świetna i dobrze pomalowana jak na mojego drogiego przyjaciela który nie maluje figurek 10 zy 20 lat jak niektórzy na forum tylko maluje je razem moze ze 2 lata łącznie z LOTR-em więc nie ma nic ma chłopak talent.

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

Post autor: Siasek »

Teogonista Niku pisze:Nic nie wiem o cieniowaniu pomimo,że wiem,iż to właśnie jego brakuje moim figurkom więc nie odzywam się na temat cieniowania ale ogółem figurka jest świetna i dobrze pomalowana jak na mojego drogiego przyjaciela który nie maluje figurek 10 zy 20 lat jak niektórzy na forum tylko maluje je razem moze ze 2 lata łącznie z LOTR-em więc nie ma nic ma chłopak talent.
moze jestem zbyt glupi ale nie kumam tego postu... dwa lata to dosc dlugo...

??

Awatar użytkownika
Teogonista Niku
Wałkarz

No nie wiem czy tak długo mój kolega inny oprócz Kol0 maluje z 5 lat i nie potrafi pomalowac prostego Chaos Warriora porządniej niż ja(rok maluje figruki)mojego Konnego

alva
Pseudoklimaciarz

wiesz, generalnie to wszystko zalezy od tego, jak pomalowana figurka go zadowala. Powiedzmy sobie szczerze, ze konkurencja z innymi malarzami jest w tym hobby najwieksza motywacja do samodoskonalenia. Druga sprawa to czy te ludziki zbiera sie do gry czy na polke :P

Awatar użytkownika
Teogonista Niku
Wałkarz

Polke czyli??????A on zbiera do bitew oczywiscie i ja równiez.

Awatar użytkownika
Kol0

Figurka mnie nie zadowala do końca , lecz masz racje to moze byc moja motywacją :) Figurka jest oczywiscie do gry.

alva
Pseudoklimaciarz

na półke (przepraszam, ale nie jestem przyzwyczajony do uzywania polskich liter na forach) - chodzi mi oczywiscie o malowanie dekoracyjne.
Gdybym to ja gral to malo by mnie obchodzilo to, czy mam armie pomalowana lepiej niz przeciwnik, bo skupialbym sie raczej na czyms innym ;)

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

Kol0 pisze:Figurka mnie nie zadowala do końca
.... 8)

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

Post autor: Siasek »

Raptaparat pisze:
Kol0 pisze:Figurka mnie nie zadowala do końca
.... 8)
hahaaha :D

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Moze cos konstruktywnego napiszecie ?? Nie chce kasowac , ale jak bedziecie takie dalej posty pisac , no to coz...

ODPOWIEDZ