Wood Elf Lord with Great Weapon
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Wood Elf Lord with Great Weapon
TT <-- Wood Elf Lord with Great Weapon
Mam nadzieję , że coś z tego wyszło. Przepraszam za to , że sie świeci jak ... Ale nie wiem co na to poradzić .. Sądzę , że nie jest tak źle
Proszę o komentarze i porady
Mam nadzieję , że coś z tego wyszło. Przepraszam za to , że sie świeci jak ... Ale nie wiem co na to poradzić .. Sądzę , że nie jest tak źle
Proszę o komentarze i porady
Ladnie, rowno nalozone kolory. Szkoda ze brakuje cieni i rozjasnien, ale to jest jeszcze przed Toba. Mysle, ze na poczatek cieniowanie wszystkiego mocno rozwodnionymi ciemnymi brazami bedzie w porzadku, trzymaj sie tylko z dala od inkow, bo te to dopiero potrafia sie blyszczec
- Teogonista Niku
- Wałkarz
Nic nie wiem o cieniowaniu pomimo,że wiem,iż to właśnie jego brakuje moim figurkom więc nie odzywam się na temat cieniowania ale ogółem figurka jest świetna i dobrze pomalowana jak na mojego drogiego przyjaciela który nie maluje figurek 10 zy 20 lat jak niektórzy na forum tylko maluje je razem moze ze 2 lata łącznie z LOTR-em więc nie ma nic ma chłopak talent.
moze jestem zbyt glupi ale nie kumam tego postu... dwa lata to dosc dlugo...Teogonista Niku pisze:Nic nie wiem o cieniowaniu pomimo,że wiem,iż to właśnie jego brakuje moim figurkom więc nie odzywam się na temat cieniowania ale ogółem figurka jest świetna i dobrze pomalowana jak na mojego drogiego przyjaciela który nie maluje figurek 10 zy 20 lat jak niektórzy na forum tylko maluje je razem moze ze 2 lata łącznie z LOTR-em więc nie ma nic ma chłopak talent.
??
- Teogonista Niku
- Wałkarz
No nie wiem czy tak długo mój kolega inny oprócz Kol0 maluje z 5 lat i nie potrafi pomalowac prostego Chaos Warriora porządniej niż ja(rok maluje figruki)mojego Konnego
wiesz, generalnie to wszystko zalezy od tego, jak pomalowana figurka go zadowala. Powiedzmy sobie szczerze, ze konkurencja z innymi malarzami jest w tym hobby najwieksza motywacja do samodoskonalenia. Druga sprawa to czy te ludziki zbiera sie do gry czy na polke
- Teogonista Niku
- Wałkarz
Polke czyli??????A on zbiera do bitew oczywiscie i ja równiez.
na półke (przepraszam, ale nie jestem przyzwyczajony do uzywania polskich liter na forach) - chodzi mi oczywiscie o malowanie dekoracyjne.
Gdybym to ja gral to malo by mnie obchodzilo to, czy mam armie pomalowana lepiej niz przeciwnik, bo skupialbym sie raczej na czyms innym
Gdybym to ja gral to malo by mnie obchodzilo to, czy mam armie pomalowana lepiej niz przeciwnik, bo skupialbym sie raczej na czyms innym
hahaahaRaptaparat pisze:....Kol0 pisze:Figurka mnie nie zadowala do końca
Moze cos konstruktywnego napiszecie ?? Nie chce kasowac , ale jak bedziecie takie dalej posty pisac , no to coz...