Moim zdaniem dla GUO eternal lub 2xGreater
dla DP tylko 2xGreater.
Ale to tylko moje zdanie i moze sie nie znam

Grałem też guo z eternalemTirit pisze:Wlasnie GUO lepiej sie sprawdza z Eternalem bo dostaje WS i In ktorego mu brakuje a w DP to WS9 i In8 wiec zyskujesz tylko sile
Moim zdaniem dla GUO eternal lub 2xGreater
dla DP tylko 2xGreater.
Ale to tylko moje zdanie i moze sie nie znam

misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
No niestety, GUO więcej na tym korzysta.Tirit pisze:Ale generalnie chodzi mi o to ze dawanie DP eternala niezbyt sie oplaca.

).
 ). Sam artefakty jeszcze  testuje
 Sam artefakty jeszcze  testuje   

] i dania muchom magicznego sztandaru - zostają pieski z ambushem i bez
  ] i dania muchom magicznego sztandaru - zostają pieski z ambushem i bez  ....  w tedy by wyszło coś takiego
 ....  w tedy by wyszło coś takiego 
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
 Lepiej dodac plagusa do 448 ptk i zmienic lore na death
 Lepiej dodac plagusa do 448 ptk i zmienic lore na death 
 .... jak wywalę  nurglingi i ambush i dodam herolda z greaterem i bsb to mam 90pk za dużo... ale nw co wywalić
 .... jak wywalę  nurglingi i ambush i dodam herolda z greaterem i bsb to mam 90pk za dużo... ale nw co wywalić