Witam kolegow ponownie po dluuugiej przerwie. Jak za chwile zobaczycie spowodowanej sprawami wagi najwyzszej
A oto i moje ostatnie dziela:
Pierwsze to mala Dominika, cora ktora urodzila sie nieco ponad miesiac temu
Drugie to kolejny Battlesuit. Pewnie znowu mi sie oberwie za nie realistyczne ulozenie ale co tam, niepoddaje sie i bede sie upieral ze mozna z tych robotow wycisnac troche dynamizmu i gracji. Od razu przepraszam za jakosc zdjec i tlo....ale troche sie u mnie tloczno ostatnio zrobilo
Podstawki to wersja robocza, na razie bez zadnych dodatkow.
I jeszcze w duecie
To tu, to Tau
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Chaoschild
- Chuck Norris
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Bruenor Battlehammer
- Wodzirej
No zdecydowanie pierwsze zdjęcie jest najlepsze. Gratuluje potomstwa
a co do Tau to niczego sobie, choc osobiscie wole "pozycje klasyczną"
a co do Tau to niczego sobie, choc osobiscie wole "pozycje klasyczną"
- Chaoschild
- Chuck Norris
Dzieki za komentarze.....choc glownie o moim potomstwie
Rzeczywiscie drugi "batelsut";) tez bardziej mi sie podoba, choc nie jest do konca taki jaki sobie go wyobrazalem na poczatku, troche podstawka no i troche finalne sklejanie zmienilo poze. Wkrotce zabiore sie za Commandera, bo obstawe juz gosc ma.
Problem teraz tylko ich pomalowac.....po ponad rocznej przerwie ciezko znowu wziasc pedzel do reki
Rzeczywiscie drugi "batelsut";) tez bardziej mi sie podoba, choc nie jest do konca taki jaki sobie go wyobrazalem na poczatku, troche podstawka no i troche finalne sklejanie zmienilo poze. Wkrotce zabiore sie za Commandera, bo obstawe juz gosc ma.
Problem teraz tylko ich pomalowac.....po ponad rocznej przerwie ciezko znowu wziasc pedzel do reki