Rozluźnienie i spinanie pośladów 5.0
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Najnowszy plik do Army Builder 2.2c: http://chomikuj.pl/debelial/Army+Builde ... 9732380.abGrolshek pisze:Obyś w piekle Slaanesza za pasywnego robił.
Rozbroiłeś mnie tym komentarzembless pisze:Dobrze, że ma bandziocha, bo inaczej by spłynął pod stół. Sorry, stuł.
Ale trzeba mu przyznać, Korwin to jednak fascynujące indywiduum. Jak mu ktoś wytknie to zdjęcie to dumny powie, że robił tyle samo co reszta, i bla bla bla, a kuce będą klaskać.
Ewentualnie to zdjęcie jest wyjęte z kontekstu.
Uerph.
No Blessik mnie też rozłożył
Dla Waszej informacji Korwin napisał, że nie spał, tylko miał zamknięte oczy
A tak w ogóle to nie wiem o co ten cały krzyk w mediach. To zdjęcie wylądowało na 1 stronie wp.pl chyba tylko dlatego, że to chwytliwa wiadomość, choć o równie nikłym znaczeniu jak info ze świata tzw celebrytów. W tvp i faktach też był.
No po prostu brejking nius...
Na FB od razu pojawiły się zdjęcia śpiącego Tuska czy Kaczyńskiego w sejmie, czy Komorowskich na jakiejś uroczystości.
A żeby się pośmiać jeszcze z polityków:
PRZYPADEK?!
Dla Waszej informacji Korwin napisał, że nie spał, tylko miał zamknięte oczy
A tak w ogóle to nie wiem o co ten cały krzyk w mediach. To zdjęcie wylądowało na 1 stronie wp.pl chyba tylko dlatego, że to chwytliwa wiadomość, choć o równie nikłym znaczeniu jak info ze świata tzw celebrytów. W tvp i faktach też był.
No po prostu brejking nius...
Na FB od razu pojawiły się zdjęcia śpiącego Tuska czy Kaczyńskiego w sejmie, czy Komorowskich na jakiejś uroczystości.
A żeby się pośmiać jeszcze z polityków:
PRZYPADEK?!
Zmęczyły mu się powieki
Szczerze to nie wiedziałem, że to zdjęcie spowodowało szum w mediach, bo znalazłem je na zupach a nie mam tendencji do przeglądania wiadomości. Ale w sumie czemu się tu dziwić, media od dłuższego czasu mają z jakiegoś powodu ostrą erekcję jak Korwin zrobi coś nie tak. Osobiście jestem polarnie daleki do bycia jego zwolennikiem, ale trzeba być ślepym żeby stwierdzić że jest traktowany fair względem reszty tych obiboków kimających po kątach.
A Tuskona Donaldjoya to już widziałem, ale podobieństwo nieziemskie! Okaże się, że nie jest marionetką Niemców jak mu zarzucają różni ludzie, tylko Greyjoyów!
Szczerze to nie wiedziałem, że to zdjęcie spowodowało szum w mediach, bo znalazłem je na zupach a nie mam tendencji do przeglądania wiadomości. Ale w sumie czemu się tu dziwić, media od dłuższego czasu mają z jakiegoś powodu ostrą erekcję jak Korwin zrobi coś nie tak. Osobiście jestem polarnie daleki do bycia jego zwolennikiem, ale trzeba być ślepym żeby stwierdzić że jest traktowany fair względem reszty tych obiboków kimających po kątach.
A Tuskona Donaldjoya to już widziałem, ale podobieństwo nieziemskie! Okaże się, że nie jest marionetką Niemców jak mu zarzucają różni ludzie, tylko Greyjoyów!
Uerph.
"Nie może być kompromisu między wolnością a nadzorem ze strony rządu. Zgoda choćby na niewielki nadzór jest rezygnacją z zasady niezbywalnych praw jednostki i podstawieniem na jej miejsce zasady nieograniczonej, arbitralnej władzy rządu." - Ayn Rand
Epickie padlem ...
Padłem
Najnowszy plik do Army Builder 2.2c: http://chomikuj.pl/debelial/Army+Builde ... 9732380.abGrolshek pisze:Obyś w piekle Slaanesza za pasywnego robił.
uwaga sciana tekstu z jakiegos tam portalu randkowego
duzy obrazek wiec podam tylko linka:
http://x3.cdn03.imgwykop.pl/c3201142/co ... EYnjr8.jpg
duzy obrazek wiec podam tylko linka:
http://x3.cdn03.imgwykop.pl/c3201142/co ... EYnjr8.jpg
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
- Kacpi 1998
- Masakrator
gdyby nie ten telefon w kieszeni to bym odpisał aha i fantasy z paroma innymi rzeczami
jej profil ogląda dziennie 500 osób, już wiemy czemu
jej profil ogląda dziennie 500 osób, już wiemy czemu
Generalnie hardo, ale najbardziej mi się podoba stwierdzenie: "facet powinien testosteronem wręcz kipieć, być buhajem". Jako człowiek zajmujący się andrologią tych wesołych stworzonek chciałbym uświadomić panią, że stosunek płciowy krowy i buhaja nazywany jest skokiem - i to nie bez kozery Także ten tantryczny seks nie do końca pasuje
Uerph.
- GrimgorIronhide
- Masakrator
@Ratzing zanim zdążyłem ponownie dobrze usiąść na krześle po linku Morserega, twój post znów mnie z niego zwalił ja chyba już na podłodze zostanę...