21,5-18=3.5 wiecej nie daloby radySzaman pisze: juz? 3,5 roku to mimo wszystko dosc krotko
Co tam słuchacie obecnie? czy też ogólnie?
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Raczej Szamanowi chodziło, że powinieneś napisać "dopiero 3,5 roku" .
ja zrobilem majac 17, ale moze od tego czasu przepisy sie zmienily - z reszta ja robilem jeszcze na "maluchu"thurion pisze:21,5-18=3.5 wiecej nie daloby radySzaman pisze: juz? 3,5 roku to mimo wszystko dosc krotko
mniej wiecejTomCio pisze:Raczej Szamanowi chodziło, że powinieneś napisać "dopiero 3,5 roku" .
"I fart in your general direction"
ja wiem czy dopiero? 3,5 roku jezdzenia codziennego nie od swieta bo od razu mialem 'swoj' samochod to ok 40tys km, dodaj bezwypadkowo.. odpukac, mi sie wydaje ze nie najgorzejTomCio pisze:Raczej Szamanowi chodziło, że powinieneś napisać "dopiero 3,5 roku" .
no zmienilo zmienilo... wlasnie w moim roczniku, a dokladnie czesc urodzona po 31 sierpnia musiala skonczyc 18, a czesc urodzona wczesniej mogla robic od 17Szaman pisze: ja zrobilem majac 17, ale moze od tego czasu przepisy sie zmienily - z reszta ja robilem jeszcze na "maluchu"
a wracajac do muzyki to mi sie po obrejrzeniu Katynia wlaczyl guzik na RAC glownie Skrewdriver i Honor, czyli tak klasycznie fajnie czasami sobie posluchac innych klimatow
oczywiście, że można. płyta to najlepsze piosenki lat 82-85 w starych aranżacjach. jest ich 10. widać, że dobra muzyka się w PL ceni!Cresus pisze:można spytać jaka płyta republiki?
singiel czy album?
::((:(:(:(:
ej a wogole, chce sobie to przerobić na mp3, mam program nawet cdex player, ale nie mogę rozkminić jak się to robi, i nawet jak wkładam płyte do napędu to jest pozniej ten program nie znajduje! POMOCY!!
Zainstaluj sobie windows media playera najnowszego (instaluj wszystko po kolei nie używając gotowego instalatora, omiń po prostu plik który sprawdza "oryginalność" systemu) następnie włóż płytę do napędu odpal wmp i wybierz opcje rip (tam poustawiaj sobie co tam chcesz) i wtedy powinno ci skopiować pliki audio na dysk w formacie wma... przynajmniej ja tak robiłem z moimi płytami audio.
Hehe, też tak miałem po Katyniu .thurion pisze: a wracajac do muzyki to mi sie po obrejrzeniu Katynia wlaczyl guzik na RAC Smile glownie Skrewdriver i Honor, czyli tak klasycznie Wink fajnie czasami sobie posluchac innych klimatow
Do ripowania polecam Express Rip. Do ściągnięcia z netu, darmowy, prosty w obsłudze.Pawełek pisze:[ej a wogole, chce sobie to przerobić na mp3, mam program nawet cdex player, ale nie mogę rozkminić jak się to robi, i nawet jak wkładam płyte do napędu to jest pozniej ten program nie znajduje! POMOCY!!
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
- Brat Tomasz
- "Nie jestem powergamerem"
Paradise Lost czasem częściej czasem mniej częściej od 17 lat
The Cure i Sisters of Mercy mniej często ale czasem częściej od 18 lat
Iron Maiden od lat już chyba 20....
a ostatnio polski punk i ska a także Nightwish i Within Temptation (nowe i stare płytki)
a tak lekko OT - na początku przyszłego roku jest w naszym pięknym kraju mały maraton koncertowy - w ciągu zaledwie 33 dni zagrają 3 z powyższych kapel - wybiera sie ktoś? (WT 16.01 Stodoła, The Cure 18.02 Torwar, N 19.02 (sic!) Kraków hala Wisły)
The Cure i Sisters of Mercy mniej często ale czasem częściej od 18 lat
Iron Maiden od lat już chyba 20....
a ostatnio polski punk i ska a także Nightwish i Within Temptation (nowe i stare płytki)
a tak lekko OT - na początku przyszłego roku jest w naszym pięknym kraju mały maraton koncertowy - w ciągu zaledwie 33 dni zagrają 3 z powyższych kapel - wybiera sie ktoś? (WT 16.01 Stodoła, The Cure 18.02 Torwar, N 19.02 (sic!) Kraków hala Wisły)