Wybory 2007
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
a co oni w ogole na nim robia?!?Skavenblight pisze:Zejdźcie z Fanatyka.
Spaceruja moze?Asassello pisze:a co oni w ogole na nim robia?!?Skavenblight pisze:Zejdźcie z Fanatyka.
Na temat twoich wypowiedzi to tylko - żal.PLUważasz że mój ojciec który chciał być oficerem wojska zeszmacił się bo wstąpił do PZPR?
Tak zeszmacił się w 100% ale i tak to grzecznie ująłeś. Powiem tak zobacz film Katyń to może zrozumiesz i nawet ci podpowiem na co masz zwrócić uwagę na zachowanie oficerów oraz na test lojalności wobec "Nowej Polski" i partii
[później odniosę na na przykładach czerwca '56 grudnia '70 do twoich wypowiedzi bo patrzysz dość łagodnie na PZPR, osobiście uważam iz żadna kura która była w partii nie powinna teraz piastować stanowisk publicznych bo to jest kpina " z wolnej Polski" po roku 1989.]
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Fanatyk zapewne nie chce dostarczać Wam radochy z jechania ludziom i dlatego się nie wypowiada.
Zresztą, nie jestem jego adwokatem. Ale zaczynam rozumieć, czemu na pierwszych zajęciach z praktycznego niemieckiego w tym roku babka nas poprosiła, żebyśmy nie rozmawiali o polityce i religii.
Zresztą, nie jestem jego adwokatem. Ale zaczynam rozumieć, czemu na pierwszych zajęciach z praktycznego niemieckiego w tym roku babka nas poprosiła, żebyśmy nie rozmawiali o polityce i religii.
Jeżeli to było skierowane do mnie tom swoje zdanie na temat PRL-u od 1945 do 1989 wyrażę gdzieś tak pod koniec tygodnia bo teraz nie mam weny i czasu do napisania dłużej wypowiedzi w kontekście historycznym.
Przydałby się osobny temat z wydzielonymi postami.
Przydałby się osobny temat z wydzielonymi postami.
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
komuno nie wracaj.
na drzewach zamiast lisci winni wisiec komunisci.
na drzewach zamiast lisci winni wisiec komunisci.
...do MoskwyPawełek pisze:KOMUNO WRóć
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl