Niezwykli

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Szaman pisze:najgorszemu wrogowi bym takiej nie zyczyl :twisted:
Patrz, a ja zachodzę w głowę co Ci ustawić od czasu Twojego narzekania na "wiecznego malarza" :mrgreen:
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

jarlaxle17 pisze: film zapowiadający grę jest świetny widać że się postarali xD Świetne jest to jak Geralt zranił strzygę srebrnym mieczem a ona uciekła z piskiem, przepakowana jest scena z znakiem aard :P
Trailer Mark of Chaos też był taki suuuuper.
I co? I nic.
jarlaxle17 pisze: na podstawie tej kultowej giery powstał np: warhammer :P a mark of chaos na najwyższych detalach to miodzio i cud techniki aż trudno się od kompa oderwać...
TECHNIKI może.
jarlaxle17 pisze: Polecam przeczytać opowiadanie z zbioru coś się kończy coś się zaczyna pod tytułem "w leju po bombie" - może zmienisz zdanie :P
Miło, że wspomniałeś wyjątek od reguły :o :D
To opowiadanie jest jedynym niedenerwującym mnie utworem pana S., mało tego - powiedziałabym, że świetnym utworem, pełnym głębokich przesłań, w każdym razie, komisja maturalna w to uwierzyła, bo z ustnej z polskiego dostałam 20/20, a owo opowiadanie było jedną z moich lektur ;)

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

Tomash pisze:
Szaman pisze:najgorszemu wrogowi bym takiej nie zyczyl :twisted:
Patrz, a ja zachodzę w głowę co Ci ustawić od czasu Twojego narzekania na "wiecznego malarza" :mrgreen:
prosze bardzo - jesli chcesz sprawdzic, jak daleko moge sie posunac :twisted:

BTW na "wiecznego malarza" nie narzekam - to akurat prawda :mrgreen: . nieprawda jest, ze tylko jednej armii :wink:
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
Jarlaxle
Kretozord

Post autor: Jarlaxle »

Trailer Mark of Chaos też był taki suuuuper.
I co? I nic.
W porównaniu do wiedźmina to jest bieda i może sie schować. A po za tym juz pisałem o przywarach tej gry. Ja i tak najbardziej lubię serie gier Heroes od I do III i V (IV dla mnie nie istnieje)

A co Ci się nie podoba ? fakt że może za dużego spida to tam nie mają, ale jaki realizm XD
To opowiadanie jest jedynym niedenerwującym mnie utworem pana S
opowiadanie to majstersztyk i mistrzostwo kunsztu pisarskiego et cetera et cetera - humor pierwsza klasa XD nigdy nie zapomnę Pana Indyka i jego erudyckiego i uczonego zbluzgania urażonej komisji XD czy też eksterytorialnego Mc Donalda i parku Przyjaźni XD

Mi się podoba styl pisania Sapkowskiego widzmin jest klasykom polskiej fantastyki - świat osadzony w relalich średniowiecza np: wojny siedmioletniej, przy świetnej kreacji bohaterów przez Mistrza S. Technicznie pod względem języka może niektórych razić... ale komentarze krasnoludów są pełne patosu i sacrum XD

Pytanie twoja nie tolerancja dla Mistrza S. jest odnośnie Sagi o wiedźminie oraz opowiadań czy też i Saga husycka nie przypadła Ci do gustu ?

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

saga husycka jest duzo lepsza niz dwa ostatnie tomy wiedzmina...
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
Gelo
Chuck Norris

Post autor: Gelo »

Skoro tu jest największy offtop to się zapytam: czy wam też gg nie działa?

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Jaki offtop :P Nie mam gg tylko Tlen-a i powiem Ci że od czasu do czasu zwija mi sie lista kontaktów gg... ale tylko na jakieś 2 minuty :P

Awatar użytkownika
Gelo
Chuck Norris

Post autor: Gelo »

też mam tlena ale od rana mi gg nie działa hmm...

Sykstus
Masakrator

Mi działa bez problemowo a mam włączone gdzieś od 13:00... może wejdź tutaj => www.tlen.pl i pobierz najnowszą wersje jeśli jeszcze nie masz...

Awatar użytkownika
Ypsilanti
Mudżahedin

Post autor: Ypsilanti »

Sykstus pisze:E to od razu Wiedźmina instaluj :P Ja jestem w posiadaniu owego w 37,3% ;) Się doczekać nie mogę aż go odpalę :P
Wstydziłbyś się! Akurat tę grę to mógłbyś kupić oryginalną - trzeba wspierać rodaków :)

BTW. W niemieckich gazetach komputerowych Wiedźmin trafił na okładkę! 8)

Sykstus
Masakrator

@Ypsilanti gdybym pływał w pieniądzach to już dawno bym ją zakupił. a tutaj trzeba racjonalnie rozkładać fundusze na potrzeby wyższego i niższego rzędu :P Gry komputerowe u mnie są potrzebami bardzo niskiego rzędu więc nie tracę na nie funduszy... Aczkolwiek gdybym miał wolną kasę to bym kupił Wiedźmina...

77,3 % już jest :P

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

powodzenia później w ściąganiu patcha który poprawia sporo rzeczy :)

Sykstus
Masakrator

I gryzie się z grą lewego pochodzenia.... trzeba będzie chwile poczekać...

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

Jasiuuu pisze:powodzenia później w ściąganiu patcha który poprawia sporo rzeczy :)
pewnie juz mozna z sieci sciagnac zcracowanego patcha ;-)
Obrazek

Awatar użytkownika
Pawełek
Mudżahedin

Post autor: Pawełek »

PROSZE WAS, CHYBA NIKT NIE CHCE, ZEBY DLUGOWLOSI MODERATORZY ZAMKNELI NAM TEMAT!

PIRACTWU MOWIMY NIE!
:roll:

Sykstus
Masakrator

Co masz do długowłosych Pawełku ? Temat zakończony.

Awatar użytkownika
Pawełek
Mudżahedin

Post autor: Pawełek »

ja je myją to nic

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAhahaAHaHAHAhA omg!! xd !! xD !! pliz!
:roll:

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Sykstus, żenua. Tematu nie zamknę, ale Twoje podejście do zapłaty za czyjąś pracę to po prostu żal.pl
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Tiger Brown
Kradziej

Post autor: Tiger Brown »

jarlaxle17 pisze:świat osadzony w relalich średniowiecza np: wojny siedmioletniej,

To bardzo interesujące osadzenie, tylko czy wojna siedmioletnia to przypadkiem nie Oświecenie ?
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.

Sykstus
Masakrator

Czemu mieli by o nie nie dbać :P Ja tam o swoje dbam :P
@Tomash gdybym miał za co to bym kupił...
Ostatnio zmieniony 29 paź 2007, o 21:31 przez Sykstus, łącznie zmieniany 2 razy.

Zablokowany