Silesian Un-Limited Tournament, master 20-21.09 Kozłów

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Cauliflower
Ciśnieniowiec

Re: Silesian Un-Limited Tournament, master 20-21.09 Kozłów

Post autor: Cauliflower »

Sevi pisze:
Solo pisze: LISTA ZGŁOSZEŃ
34 Paweł Psz Szczurek 1915 OG

51 Bartosz Drajewicz

56 Bartosz "Dibo" Drajewicz ID 2828

58 Paweł Psz Szczurek 1915 OG
Takie tam, ale dwie osoby więcej są na liście! ;)
Cauliflower pisze:
Dymitr pisze:50 osób chyba się uzbiera
Tak jak u Was kiedyś? :D :wink:

Wysyłamy na Śląsk obserwatora Rinca!
:wink: :wink: :wink:
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Obrazek

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Nam to raczej nie grozi, samych tubylców jest 30.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

Co Wam nie grozi? Trzeba było być na miejscu a nie wymyślać. Ja umywam od tego Rince
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Problem frekwencyjny.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Moja wiara w to, że warto czasami zagrać w coś innego, niż euro właśnie umarła.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Post autor: Rince »

Nie siej fermentu, Jankiel :evil: Dymis, umywac to sobie mozesz, ale we Wroclawiu to wiadomo jak bylo. Kilku swiadkow tejze porazki jednak sie znajdzie :)
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Rinsik nie marudź, bo do dziś się panu z hostelu kłaniać muszę :)))))

A jak już wszelkie życzliwości wymieniliśmy (kto załapał, że żartem, ten swój) to zapytam:
Gramy jakieś karty? I czy Solo może zrobić up zgłoszeń taki ostateczny? Nie kumam tych wszystkich ludzi - cały rok płaczą, że "znowu to euro.." a jak się im da opcje to nie jadą. Dziki kraj.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Cauliflower
Ciśnieniowiec

Post autor: Cauliflower »

Dymitr pisze: Nie kumam tych wszystkich ludzi - cały rok płaczą, że "znowu to euro.." a jak się im da opcje to nie jadą. Dziki kraj.
Dorośli ludzie. Data jest zmieniana na last minute to nie ma się co dziwić. Każdy ma swoje plany.
Ja bardzo chciałem przyjechać i miałem wpisany Śląsk w kalendarzyk :P
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Obrazek

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Cauliflower pisze:
Dymitr pisze: Nie kumam tych wszystkich ludzi - cały rok płaczą, że "znowu to euro.." a jak się im da opcje to nie jadą. Dziki kraj.
Dorośli ludzie. Data jest zmieniana na last minute to nie ma się co dziwić. Każdy ma swoje plany.
Ja bardzo chciałem przyjechać i miałem wpisany Śląsk w kalendarzyk :P
to fakt trochę, ale często to kwestia dobrych chęci (chyba, że to tylko ja mam tak izi z robotą)

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Bo formaty inne niż euro sa po prostu nieprzyjemne - gorzej zbalansowane i praktycznie nie gra sie na nie cały sezon. Więc i gra na nie nie ma sensu.

Obserwator Rince juz raz był. Nie pomogło :D cos jak OBWE na Białorusi xD
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Remo
Falubaz

Post autor: Remo »

-Qc- pisze:Bo formaty inne niż euro sa po prostu nieprzyjemne - gorzej zbalansowane i praktycznie nie gra sie na nie cały sezon. Więc i gra na nie nie ma sensu.
Wiesz co QC, przekonałeś mnie - gra w Warhammera nie ma sensu. Nie przyjeżdżam...

8)

edit. Żart oczywiście, bo zamierzam być ale jak czytam że gra która różni się od tej wałkowanej przez cały rok (nie wiem z resztą po co - mam nadzieję że nie dla ośmiu ludzi...) jest nieprzyjemna to nie wiem czy śmiać się czy płakać.

Awatar użytkownika
^Karpiu^
Kretozord

Post autor: ^Karpiu^ »

Prawda jest taka ze każdy format nie tylko Euro jest niezbalansowany i cześć Armii jest promowana część dostaje w D. Proste rozwiązanie to porzucić format drużynówek do gry w singlu :)

Remo
Falubaz

Post autor: Remo »

^Karpiu^ pisze:Proste rozwiązanie to porzucić format drużynówek do gry w singlu :)
Dajże spokój - coż za pomysł!
:wink:

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Nie ma co podnosic wiecznej dyskusji, ale ludzie głosuja nogami - ostatni tak słąbo obsadzony master to ten Dymitrowy (nie na ETC) i szczeciński, który masterem został 3 tygodnie przed jego odbyciem się.Silseian dotychczas działał tylko siła lokalnego środowiska (około 60 osób było "swoich") które teraz nie dopisało i tyle.

No tak Karpiu, porzucic format i grać open - tylko po 4 osoby do 8 na lokalu i ledwo 50 na masterze :) świetny pomysł :)
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
^Karpiu^
Kretozord

Post autor: ^Karpiu^ »

-Qc- pisze:Nie ma co podnosic wiecznej dyskusji, ale ludzie głosuja nogami - ostatni tak słąbo obsadzony master to ten Dymitrowy (nie na ETC) i szczeciński, który masterem został 3 tygodnie przed jego odbyciem się.Silseian dotychczas działał tylko siła lokalnego środowiska (około 60 osób było "swoich") które teraz nie dopisało i tyle.

No tak Karpiu, porzucic format i grać open - tylko po 4 osoby do 8 na lokalu i ledwo 50 na masterze :) świetny pomysł :)
Wiesz to odrózni cisnieniowcow od klimaciarzy Once and fo all :)

Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

Post autor: zaf »

Tylko QC potrafi przed rozlanym mlekiem liczyć krople

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

Smutna prawda jest taka że ta gra to generalnie średnio nadaje się do grania turniejów - a bez Euro to już w ogóle jest czysta abstrakcja :). A czy ktoś to lubi czy nie to jego sprawa - nie ma przymusu jeżdżenia czy chodzenia na turnieje . Kto chce niech sobie pogra w domu lub np. zagra ze znajomymi kampanie - u nas w lokalnym sklepie zawsze jest sporo chętnych na taką kampanię . Silesian zawsze był inny - i należy się cieszyć że taki pozostał - 50 osób wystarczy :) Byle tylko kiełbasa ( ta prawdziwa :mrgreen: ) był dobra i piwo nie rozwodnione i będzie super!
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Tutajec
Postownik Niepospolity

Post autor: Tutajec »

Ktos bedzie mial porzyczyc te nieszczesne warhawki, chyba mi 2 odlecialy do cieplych krajow i nie chca wrocic :mrgreen:
Obrazek

Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

Post autor: zaf »

PiotrB +1

Zapraszamy chłopaki nie lekajcie sie mojego złego oka, Solowej kiełbachy i ...
Na którym masterze popływacie na basenie, połowicie ryby, pomieszkacie w hotelu za grosze i napijecie sie bez sciemy piwa przy blacie

No gdzie jak nie na Silesianie :)

Awatar użytkownika
dziczek
Mudżahedin

Post autor: dziczek »

A jak nałowimy ryb to będzie je można wrzucić na grilla...? :mrgreen:
Nie jestem leszczem, jestem sandaczem :P

ODPOWIEDZ