ETC 2014 czyli podboje Korwinatora
Moderator: Piotr P.
ETC 2014 czyli podboje Korwinatora
Witam!
Na moim kanale na youtube na który wrzucam materialy związane z battlem uploaduje moją relację z ETC 2014. Na razie jest wstęp i jeden odcinek, myślę że w przeciągu miesiąca skończę.
Relacja jest połączona z analizą bitew. Tak zwane przyjemne z pożytecznym - filmiki zarówno informują o przebiegu bitwy, jak i o tym co moi przeciwnicy (i okazyjnie, ja) zrobili źle i co mogli zrobić lepiej, gdyż najlepsza nauka to nauka na błędach.
Miłego oglądania!
0. Wstęp, klik!
1. Bitwa 1: Serbia, Bretonnia, klik!
2. Bitwa 2: Dania, Ogre Kingdoms, klik!
3. Bitwa 3: Szwecja, Vampire Counts, klik!
4. Bitwa 4: Hiszpania, Wood Elves, klik!
5. Coming up: vs Włosi, Chaos Dwarves!
http://www.youtube.com/FollowFurion
pozdrawiam
Furion
Na moim kanale na youtube na który wrzucam materialy związane z battlem uploaduje moją relację z ETC 2014. Na razie jest wstęp i jeden odcinek, myślę że w przeciągu miesiąca skończę.
Relacja jest połączona z analizą bitew. Tak zwane przyjemne z pożytecznym - filmiki zarówno informują o przebiegu bitwy, jak i o tym co moi przeciwnicy (i okazyjnie, ja) zrobili źle i co mogli zrobić lepiej, gdyż najlepsza nauka to nauka na błędach.
Miłego oglądania!
0. Wstęp, klik!
1. Bitwa 1: Serbia, Bretonnia, klik!
2. Bitwa 2: Dania, Ogre Kingdoms, klik!
3. Bitwa 3: Szwecja, Vampire Counts, klik!
4. Bitwa 4: Hiszpania, Wood Elves, klik!
5. Coming up: vs Włosi, Chaos Dwarves!
http://www.youtube.com/FollowFurion
pozdrawiam
Furion
Ostatnio zmieniony 27 lut 2015, o 20:12 przez Furion, łącznie zmieniany 4 razy.
Najlepsza końcówka
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Rewelka. Brawo!
Karol gdzie Twoja godność....
Kolego Furion - idealny raport. Super sprawa i czekamy na więcej.
Pozdrawiam
Kolego Furion - idealny raport. Super sprawa i czekamy na więcej.
Pozdrawiam
www.shaga.pl (już nie taki) nowy (ale na pewno najlepszy) sklep Gdynia ul.Morska 173
bardzo fajny raport
Ale odzew. Nie spodziewałem się! Dzięki wielkie za wszystkie komentarze
- White Lion
- Kretozord
super raport i świetna gra.
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
Nowy filmik będzie za godzinę, już się renderuje - takiej publiczności nie można odmówić
Nie ma to jak roibć battle report przez 10h (tak tak - właśnie tyle to zajmuje)
Nie ma to jak roibć battle report przez 10h (tak tak - właśnie tyle to zajmuje)
Super sprawa.
mam pytanie tylko o te dwa pieski i dwa małe oddziały gnoblarów u gracza Ogrów. Wytłumaczyłeś, ze to błąd i dlaczego tak nie wolno robić i to zrozumiałem tylko jestem ciekaw jakie było założenie Twojego przeciwnika. Czemu tak zrobił? Czy po prostu była to głupota czy też jakaś strategi która nie wyszła, czy też w trakcie rozstawiania zmienił założenia w odpowiedzi na Twoje wystawiania.
Pozdrawiam
mam pytanie tylko o te dwa pieski i dwa małe oddziały gnoblarów u gracza Ogrów. Wytłumaczyłeś, ze to błąd i dlaczego tak nie wolno robić i to zrozumiałem tylko jestem ciekaw jakie było założenie Twojego przeciwnika. Czemu tak zrobił? Czy po prostu była to głupota czy też jakaś strategi która nie wyszła, czy też w trakcie rozstawiania zmienił założenia w odpowiedzi na Twoje wystawiania.
Pozdrawiam
www.shaga.pl (już nie taki) nowy (ale na pewno najlepszy) sklep Gdynia ul.Morska 173