To jest sport, liczą się wyniki, ale tez zaangażowanie, wola walki, krew pot i łzy.
Skoro piłkarze nie robią tego za co dostają nieprawdopodobnie duże pieniądze, to nie powinno im się płacić w ogole!
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce. To hasło musieliśmy gorzko cytować cały sezon-Qc- pisze:Jasne jasne. Kibice, którzy lecą tylko na sukcesy to marni kibicesztuką jest kibicować zawsze, a nie tylko jak wychodzi.
podpisano kibic manchesteru united
Znaczy się jesteśmy Niemcami?PiotrB pisze:No i jutro będzie wielka wojna ojczyźniana ...
Dlaczego żałosny i oburzający? Wielka Wojna Ojczyźniana to radziecki termin określający wojnę (lub tę część wojny rozgrywającą się na wschodzie) ZSRR przeciw III Rzeszy. Tyle historii. Jutro reprezentacja Polski gra przeciw Rosji. Zatem, skoro stwierdziłeś że jutro będzie Wielka Wojna Ojczyźniana, reprezentacja Polski chcąc nie chcąc odgrywać będzie rolę Niemiec.PiotrB pisze:Wybacz ale żałosny i oburzający komentarz .
Kaczmarski nagrał utwór pt. "Rechot Słowackiego". Na myśl nasuwa mi się strofa siódma, werset piąty. Cytować wprost niewypada, bo ów fragment, chyba jest sprzeczny z regulaminem forumJesteś po prostu nie smaczny - jednak nie dam się wciągnąć w tą głupawą dyskusje i choć chętnie powiedział bym co myślę o takich ludziach - odpuszczam i kończę - idź sobie potroluj do innych wątków. Dobrej nocy .
Ciekawość zaspokoję. Sam fargament oczywiście znam, ale "liczbowo" niepamiętałem. Sprawdziłem-Qc- pisze:Ciekawe czy sam z pamieci wiedziales o ktory werset w ktorej strofie idzie
Poprawność politycznaI nie bić czerwonych jak przedmówca jeden sugeruje tylko biało niebiesko czerwonych