Siatkówka

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Galharen
Kretozord
Kontakt:

Re: Siatkówka

Post autor: Galharen »

co my kibice powinniśmy wybrać to jest chyba oczywiste :)
To jest sport, liczą się wyniki, ale tez zaangażowanie, wola walki, krew pot i łzy.
Skoro piłkarze nie robią tego za co dostają nieprawdopodobnie duże pieniądze, to nie powinno im się płacić w ogole!
Zapraszam do obejrzenia mojej galerii:

Galharen's painting blog

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Post autor: Afro »

poza tym polski pzpn już dawno powinien być posłany do piachu, tego jaki beton tam jest to nawet piłkarski poker nie pokazał w pełni

http://www.sport.pl/pilka/1,95642,16649 ... SlotII3img
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Jasne jasne. Kibice, którzy lecą tylko na sukcesy to marni kibice :) sztuką jest kibicować zawsze, a nie tylko jak wychodzi.

podpisano kibic manchesteru united :D
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Dargor
Chuck Norris

Post autor: Dargor »

na mecze ligowe przychodzi 8 -12 tys ludzi
Tu chyba czeski błąd popełniłeś, bo największa hala na mecze ligowe w Polsce ma Gdańsk i to jest Ergo Areana, ale 8 tysięcy nie było chyba nawet na meczu otwarcia sezonu 2011- 2012 jak wpadła Skra na dzień dobry.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

masz nieaktualne dane chyba:

Miejsc siedzących i stojących od 5100 do 15000

http://www.plusliga.pl/
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

-Qc- pisze:Jasne jasne. Kibice, którzy lecą tylko na sukcesy to marni kibice :) sztuką jest kibicować zawsze, a nie tylko jak wychodzi.

podpisano kibic manchesteru united :D
Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce. To hasło musieliśmy gorzko cytować cały sezon :evil:
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

No i jutro będzie wielka wojna ojczyźniana ... :D
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Zaklinacz Kostek
Falubaz

Post autor: Zaklinacz Kostek »

PiotrB pisze:No i jutro będzie wielka wojna ojczyźniana ... :D
Znaczy się jesteśmy Niemcami?
Lest we forget:
Obrazek

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Wybacz ale żałosny i oburzający komentarz .
Obrazek

Awatar użytkownika
Zaklinacz Kostek
Falubaz

Post autor: Zaklinacz Kostek »

PiotrB pisze:Wybacz ale żałosny i oburzający komentarz .
Dlaczego żałosny i oburzający? Wielka Wojna Ojczyźniana to radziecki termin określający wojnę (lub tę część wojny rozgrywającą się na wschodzie) ZSRR przeciw III Rzeszy. Tyle historii. Jutro reprezentacja Polski gra przeciw Rosji. Zatem, skoro stwierdziłeś że jutro będzie Wielka Wojna Ojczyźniana, reprezentacja Polski chcąc nie chcąc odgrywać będzie rolę Niemiec.
Lest we forget:
Obrazek

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Jesteś po prostu nie smaczny - jednak nie dam się wciągnąć w tą głupawą dyskusje i choć chętnie powiedział bym co myślę o takich ludziach - odpuszczam i kończę - idź sobie potroluj do innych wątków. Dobrej nocy .
Obrazek

Awatar użytkownika
Jarlaxle
Kretozord

Post autor: Jarlaxle »

Jesteś po prostu nie smaczny - jednak nie dam się wciągnąć w tą głupawą dyskusje i choć chętnie powiedział bym co myślę o takich ludziach - odpuszczam i kończę - idź sobie potroluj do innych wątków. Dobrej nocy .
Kaczmarski nagrał utwór pt. "Rechot Słowackiego". Na myśl nasuwa mi się strofa siódma, werset piąty. Cytować wprost niewypada, bo ów fragment, chyba jest sprzeczny z regulaminem forum :D

Kolega nie trollował. Wskazał grzecznie na logiczny błąd :P Już lepiej powiedzieć, że nasi będą bić czerwonych :P

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Ciekawe czy sam z pamieci wiedziales o ktory werset w ktorej strofie idzie :P
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Post autor: Murmandamus »

I nie bić czerwonych jak przedmówca jeden sugeruje tylko biało niebiesko czerwonych
zapraszam na Polskie Forum Kings of War

https://kow.fora.pl/

Awatar użytkownika
Jarlaxle
Kretozord

Post autor: Jarlaxle »

-Qc- pisze:Ciekawe czy sam z pamieci wiedziales o ktory werset w ktorej strofie idzie :P
Ciekawość zaspokoję. Sam fargament oczywiście znam, ale "liczbowo" niepamiętałem. Sprawdziłem :P Utwór dobry, jak ktoś nie zna, to może przesłucha :P
I nie bić czerwonych jak przedmówca jeden sugeruje tylko biało niebiesko czerwonych
Poprawność polityczna :P A buczenie kibiców na Rosjan świadczy, że oni takowej nieprzejawiają :P Tylko dość jasno wyrażają swoje myśli, co sądzą na temat polityki Rosji. Niby się sportu z polityką mieszać nie powinno, ale zaszłości historyczne i obecne wydarzenia są zbyt hymm "mocne", aby bez cienia emocji można było spojrzeć na boisko i popijając herbatke, powiedzieć: "Tak, tak. Ładnie grają nasi słowiańscy bracia za Buga. Ciekawe, czy wiedzą jak się kraj zmienił, odkąd ich rodzice opuścili go 25 lat temu. Ciekawe."

Zewnętrznie być może dodali sobie kilka kolorów, lecz wewnętrznie pewno mają jeden :P Komunizm zbyt silne piętno zostawił na ludziach, by ot tak mogli się zmienić, szczególnie w jego sercu...

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

Zaraz tu będzie polityczny burdel.

Awatar użytkownika
Mistrz Miecza Hoetha
Falubaz

Post autor: Mistrz Miecza Hoetha »

Wie ktoś na jakiej stronce można będzie obejrzeć dzisiejszy mecz Polska-Rosja?
Moja Galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 9#p1076079
"Ludzie uwierzą w każdą prawdę, jeśli tylko podasz ją w cudzysłowiu i podpiszesz nazwiskiem kogoś znanego".
Naviedzony

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

Mistrz Miecza Hoetha pisze:Wie ktoś na jakiej stronce można będzie obejrzeć dzisiejszy mecz Polska-Rosja?
Meczyki.pl
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

ja generalnie weeb'a polecam
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Duderson
Kretozord

Post autor: Duderson »

Mistrz Miecza Hoetha pisze:Wie ktoś na jakiej stronce można będzie obejrzeć dzisiejszy mecz Polska-Rosja?
Drakula stream, już pisałem :)
Lidder pisze:
-There's something large & nurgle-y coming first
To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.

ODPOWIEDZ