Fuxiorr Galeria - Demony, Vampiry
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Fuxiorr Galeria - Demony, Vampiry, Skaveny
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
- Kacpi 1998
- Masakrator
dysk fatalny, trzeba było przerobić lub wyrzucić a malowanie jak zwykle za szybkie zwłaszcza nmm
Gdzie tam widzisz NMMKacpi 1998 pisze:dysk fatalny, trzeba było przerobić lub wyrzucić a malowanie jak zwykle za szybkie zwłaszcza nmm
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Link :MadMax pisze:Fajna kolekcja . Podoba mi się abomka i konwersja bonebreakera. Możesz wrzucić jakieś dokładniejsze foty tego modelu?
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 1#p1282951
A no dużo dużo
Bsb na Dm :
Co o nim myślicie ?
widzę iż masz taki sam filler do plagusów jak ja
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
- The tale of Crovax the Cursed
co one mają na dupie? :>
hmm, wygląda to dziwnie kolorystycznie, ale skoro wipy to może się jeszcze zmieni
btw pokaźna kolekcja.
a gdzie armia goblinów?? :>
btw pokaźna kolekcja.
a gdzie armia goblinów?? :>
Czarny jest git, można określić, że to ostatnie stadium obumierania tkanki ;]
Futro zdecydowanie przyciemnić - jakiś ciemny brąz, na niego nieco lżejszy, ale bez przesady i lekkie rozjaśnienie na krawędzi. Teraz jest za jasno.
Futro zdecydowanie przyciemnić - jakiś ciemny brąz, na niego nieco lżejszy, ale bez przesady i lekkie rozjaśnienie na krawędzi. Teraz jest za jasno.
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"
Wipy chariotów, next gostek na DM oraz fotka hersów ;p - foty mogą być czasem chukowej jakości ale staram się robić je jak najlepiej...
Mam nadzieje że coś się podoba tym razem ;p
Mam nadzieje że coś się podoba tym razem ;p
- Kacpi 1998
- Masakrator
weź coś dobrze pomaluj a nie srebrnym drybrushem, stać cię
Fux też Cię muszę niestety objechać. Twoją miłością i chyba najlepszymi figurkami były te początkowe czyli stare dwarfy, teraz mam wrażenie, że idziesz na łatwiznę, na masówkę albo do obecnie malowanych armii zwyczajnie nie czujesz weny.
Z początku z wielką przyjemnością oglądałem twoją galerię wraz z żoną, teraz? Teraz zaglądam tu rzadko.
Z początku z wielką przyjemnością oglądałem twoją galerię wraz z żoną, teraz? Teraz zaglądam tu rzadko.