[MASTER] Wrocław, 22-23.11; 1600 punktów MASTER CHEF
Re: [MASTER] Wrocław, 22-23.11; 1600 punktów MASTER CHEF
2 x pegazy - nie wystawisz bez lorda na pegazie
2 x hexy - nie wystawisz bo są obcięte
2 x demisie - nie wystawisz bo są obcięte
A, i nie wmówisz mi że 2 działa są przegięte.
2 x hexy - nie wystawisz bo są obcięte
2 x demisie - nie wystawisz bo są obcięte
A, i nie wmówisz mi że 2 działa są przegięte.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
@ajt
panterq pisze:Ja tak z pytaniem ogólnym - co dokładnie chcieliście osiągnąć zapisem o zakazie duplikowania slot special?
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
No to zostaje chimera...
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Jesus! 2 sfinksy?
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Do ograniczeń armijnych.Smiechu pisze:Mogę pomóc w dalszym licytowaniu.
2x Crypty
Serio?Smiechu pisze:Mogę pomóc w dalszym licytowaniu.
2x węże
2x stalkery
Mnożąc to razy ograniczenia armijne wychodzi 2+2 lub 3+1, bez działa i much.Smiechu pisze:Mogę pomóc w dalszym licytowaniu.
2x bestie
Nie wiem czy to jest aż tak mocne?Smiechu pisze:Mogę pomóc w dalszym licytowaniu.
2x Morghast
Nie mieści się więcej niż 8 w oddziale, w dodatku dwie takie ósemki to 800 punktów, i nie masz na nich wtedy nawet pół modelu z command group. Pomijam fakt, że odliczając 400 punktów na core'y zostaje 400 punktów na herosów i rare.Durin pisze: 2x9 blighkings
Nie da się wygrać.Wojtuś pisze: Jesus! 2 sfinksy?
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
Imo zwłaszcza ,że jak wystawisz demisie to nie masz czołgu - czyli masz demisie i jedno działo - lol Jakie to przegięte! Osobiście bardzo się zdziwię jeśli ktokolwiek zagra u Was Imperium i chętnie postawię mu dobrą wódkę jeśli na tym formacie będzie w top 20 .Wojtuś pisze:2 x demisie
Za to np Ogry - jedyna kara to 1 piesek - a tak wszystko się pięknie mieści ; mourny ,meni , kilku słabych ogrowych bohaterów , działo ,korona , helhart i scroll...
krzywe to wszystko to trochę ...
Uzupełniając pantera:
Ta tylko, że już wchodzą 2x morghasty. Te ze specjali i te z rarów. Jedyne co to zmnienia to zamiast 2x4 masz 3x3.Smiechu pisze: 2x Morghasty
Demisie max 5-6-7 modeli / 0-1.Wojtuś pisze:2 x demisie
Smiechu pisze: 2x bestieDymitr pisze:DoC: BoN (max 4)/ Muchy/skullcannon max 2, exalted flamer dopuszczony, -100pkt
8 bligh +fcg kosztuje 350 pkt do tego 2 kowboi i klocek warriorow teczy z blasted i to jest b. Dobra rozpa.
Wysłane z mojego GT-I9000 przy użyciu Tapatalk 4
Wysłane z mojego GT-I9000 przy użyciu Tapatalk 4
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Jarek chodziło o to, że Panter podał błędną wartość oddziału, chodzi o 2 oczywiście unity
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.