Goblin robiony na szybko, kilka godzin temu Zdjecia przy cienkiej lampce i nie sa najpiekniejsze. Jutro postaram sie cyknąc nowe. Oczywiscie nie musze wspominac ze w realu wyglada lepiej ?
miłego
Ostatnio zmieniony 31 paź 2007, o 18:26 przez Beldrin Durgnisson, łącznie zmieniany 3 razy.
Sam pomysł przedni Podoba mi się mina krasnala i jego wielki topór . Użycie goblinka z lotra- niezły pomysł. Z malowaniem już gorzej. Krew mało krwista i bardzo rażą przejścia na skórze. Reszta ujdzie
to rozowe to przypuszczam ze zyla jest ogolnie tak jak wspomniala wiekszosc skora krasnala srtasznie kole w oczy tymi ciemnymi kreskami tym bardziej ze sa nierowne, ogolnie dosc duzo drybrusha uzyles na modelu a to jednak torche na -
generalnie chłopak ma takie muły, ze pewnie nie jest w stanie zgiąć ręki Pomysł spoko jak na takiego dwarfickiego koksa po paszy dla koni. (wykonanie nawet, nawet)
heh... to rozowe to zylka
a co do skory to macie racje... moze jeszcze uda mi sie jakos poprawic i wstawic nowe fotki. Kilka washy bronzed i dwarf fleshem chyba zalatwi sprawe sie zobaczy mam jeszcze drugąkonwersje na pmotm 5 ale dopiero spodkladowana i nie wiem czy sie wyrobie...