Nowe modele od GW

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Święty
Chuck Norris

Re: Nowe modele od GW

Post autor: Święty »

To nie o Glottkinie było ;)
"Lord of the Icehorn Peak tribes and master of the pox maggoths, Orghotts Daemonspew was born of an unholy union between a Great Unclean One and a human witch. His one and only wish is to claim what he perceives to be his birthright by becoming a true daemon."
Grolshek pisze:Obyś w piekle Slaanesza za pasywnego robił.
Najnowszy plik do Army Builder 2.2c: http://chomikuj.pl/debelial/Army+Builde ... 9732380.ab

Awatar użytkownika
Azgaroth
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Azgaroth »

Glotkin i robale - prześliczne figsy...aż żałuję, że sprzedałem swojego Nurgla :(

Awatar użytkownika
Święty
Chuck Norris

Shame on you.
Najnowszy plik do Army Builder 2.2c: http://chomikuj.pl/debelial/Army+Builde ... 9732380.ab

Awatar użytkownika
kangur
Masakrator

Post autor: kangur »

Jakies staty moze?
Obrazek

''If you show your teeth, bite''

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

Byłoby miło, gdyby każdy z bogów Chaosu dostał taką falę modeli.

Awatar użytkownika
Święty
Chuck Norris

Naviedzony pisze:Byłoby miło, gdyby każdy z bogów Chaosu dostał taką falę modeli.
Gdzieś czytałem że tak ma być. Jeśli to prawda to czekam na Tzeentcha :D

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

Byłoby super! :)

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Post autor: Przemcio »

Bzdura teraz wyjdą modele do Nurgla... i do innych bogów ma nic nie być...
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

Awatar użytkownika
Święty
Chuck Norris

Ploty to tylko ploty. Większość można o kant d**y rozbić. Więc to że będą do innych bogów nowe figsy ma taki sam stopień prawdopodobieństwa co to że nowych figsów nie będzie ;)

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Post autor: Przemcio »

jedyne co można czytać to plotki gości z warseera a mianowicie harry'ego hastingsa i goscia który ma nick arthurius11 czy jakoś tak reszta to syf...
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

Awatar użytkownika
Morsereg
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morsereg »

Święty pisze:Ploty to tylko ploty. Większość można o kant d**y rozbić. Więc to że będą do innych bogów nowe figsy ma taki sam stopień prawdopodobieństwa co to że nowych figsów nie będzie ;)
wlasciwie to za bardzo nie maja kiedy wydac.
moze pomylilo ci sie z tamurkhan'em? ;)
DragoMir pisze:
Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie :evil:
Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!

Awatar użytkownika
Święty
Chuck Norris

Morsereg pisze:
Święty pisze:Ploty to tylko ploty. Większość można o kant d**y rozbić. Więc to że będą do innych bogów nowe figsy ma taki sam stopień prawdopodobieństwa co to że nowych figsów nie będzie ;)
wlasciwie to za bardzo nie maja kiedy wydac.
moze pomylilo ci sie z tamurkhan'em? ;)
Może GW szykuje wielki bum chaosu wraz z drugą książką End Times? :P Nikt nie zabroni mi marzyć! :D A tak serio to pisałem tylko że gdzieś tam czytałem o innych bogach :P Plota jak każda inna. Ja nawet na zdjęcia z WD patrzę podejrzliwie po tym jak do chaosu 40k wychodziły figurki nowe. Kultyści na zdjęciu z WD mieli wybór specjalnej broni a wyszli goli i weseli :P

Durant
Falubaz

Post autor: Durant »

Po tym co zobaczyłem na stornie GW domyślam się że nie będzie uni chaosu, każdy z tych 3 nowych pomocników Glotkina ma swoją armię , jeden warriorów, inny demony inny beastmanów.

Awatar użytkownika
debelial
Szef Wszystkich Szefów
Kontakt:

Post autor: debelial »

To czym wg Ciebie będzie Legions of Chaos jeśli nie jakąś unią?

Durant
Falubaz

Post autor: Durant »

Ok wyraziłem się nie dokładnie, moja wina, chodzi mi o sytuację po End Times.

3 armie chaosu pod wodzą Glotkina niszcza świat, potem Skaveny niszczą go bardziej potem rycerz na białym koniu (albo gryfie/smoku) ratuje świat, Legion Chaosu się rozpada na 3 części. Oczywiście to tylko i wyłącznie moje domysły.

Draco
Chuck Norris

Post autor: Draco »

ja to widzę trochę inaczej :P choć pewnie się mylę :) sądzę, że każdy Bóg chaosu zaatakuje inne imperium( co daje nam 4 dodatkowe podręczniki do END of Times - co mocno wydłuży kampanie która jak widać cieszy się dużym zainteresowaniem z czego GW pewnie jest zadowolone, bo równa się to większym wpływom gotówki ):
Nurgl vs Nagash( pasuje idealnie jego armia bardziej zgnić i śmierdzieć już nie może :P )
demony+ Khorn vs imperium( sugeruje to Saga o Gotreku gdzie w przepowiedni jest powiedziane, że na tronie siądzie demon prince( belacos tam:P )
He + DE(uważam, że to dojdzie do podziału na tych wiernych Kainowi oraz na Morati z cycuszkami) przeciw slaneshowi( od dawna wiadomo, że to erotomani),
skaveny vs Dwarfs,
zieloni biegają i ogólnie robią rozpierduche
Tzeneh vs??

Jednak to pewnie tylko moja wyobraźnia :P

Ps sorry za błędy w nazewnictwie- spieszyło mi się i n ie miałem czasu googlować:P

Awatar użytkownika
Święty
Chuck Norris

Zielonych prawie już nie ma (większość została wypalona magiczną ognistą burzą przez HE) a reszta idzie teraz na Ulthuan pod wodzą Grimgora.

Awatar użytkownika
Matis
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Matis »

A na końcu Gilles poprowadzi Bretończyków na całe zło tego świata. Zniszczy wszystkie inne potęgi i nie zostanie nic poza Bretonnią, czyli jedyną słuszną armią.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów

Awatar użytkownika
SoCiu
Wodzirej

Post autor: SoCiu »

Skoro już tak puszczamy wodze fantazji, to na koniec i tak the old ones ze swojego krążownika zrobią "Exterminatus" i bedziemy grać co najwyzej skirmish :mrgreen:.
btw. Skoro podczas kampanii na albionie dark elfy znalazły power fista to kto wie może faktycznie przerzucą kwadraty na kółka

Awatar użytkownika
Blaesus
Kretozord
Kontakt:

Post autor: Blaesus »

Matis pisze:A na końcu Gilles poprowadzi Bretończyków na całe zło tego świata. Zniszczy wszystkie inne potęgi i nie zostanie nic poza Bretonnią, czyli jedyną słuszną armią.
Jedyną armią, w której piechota śmierdzi gorzej niż zombie :D

ODPOWIEDZ