Drycha i Ratling Sniper

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
alva
Pseudoklimaciarz

Drycha i Ratling Sniper

Post autor: alva »

Witam!
Chcialem wam przestawic moje dwie kolejne prace, pomalowane w ostatnim czasie. Pierwsza z nich malowana byla w sierpniu jeszcze w starej, cukierkowej kolorystyce.
Druga zas, malowana na przelomie wrzesien/pazdziernik z uzyciem nowego pomyslu - oswietlenia od gory.
Zatem po kolei:

Obrazek
Listki pochodza to blaszka fototrawiona, kwiatki natomiast pochodza ze sklepu z kolejkami w pasazu m.swietokrzyska;)

Obrazek
Podstawka LASowej produkcji z doczepionym zrolowanym kocem, ktory pochodzi z boxu IG. Fajek roboty wlasnej:P

Mam nadzieje, ze wam sie spodoba!
Jesli nie macie nic przeciwko cmon - goraco zapraszam:
http://www.coolminiornot.com/173125 - Drycha
http://www.coolminiornot.com/173126 - Ratling Sniper

Pozdrawiam,
-Wojtek

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Serduszko wyryte na pośladku drychy mnie zniszczyło :mrgreen:

Tak w ogóle doskonale pomalowane prace. Liście u drychy to fototrawione z HassleFree / ScaleLink?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Kerim
Master Convertor

Post autor: Kerim »

alva pisze: Fajek roboty wlasnej:P
jaki fajek?

Piotrax
Kradziej

Post autor: Piotrax »

Bardzo fajnie prace. Szczerze to nie przewidywałem że drycha statuetkę dostanie ale tak czy siak gratulacje :wink: Jednak bardziej podoba mi się sniper. Taki naturalny 8)

Hym.. z tym fajkiem to czasem nie chodzi o peta tam w gruzach? :P

Awatar użytkownika
Dzoooma
Chuck Norris

Post autor: Dzoooma »

Ładne, ładne :D Ratling imo lepszy :)

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Dryche widziałem na gablotce :p Fajnie się reprezentowała :P u ratlinga coś za czyste te worki.. Powinny jakieś dziury być, albo coś w ten deseń :)

ODPOWIEDZ