Dębek vs Bless (LIZ vs VC)
Moderator: RedScorpion
- swieta_barbara
- habydysz
Re: Dębek vs Bless (25.10.2014)
Dacie już dziś finał?
Nawet jakby Dębek przegral o jeden, to ma brejka na 9, na cold bloodzie z rerollem. To byl wóz albo przewóz. Zabiecie Zaby daloby mi z 3 duże punkty. I oldbloodowi tez ciężko byloby wtedy ustać na 5 bez przerzutu. W momencie, w ktorm Żaba sie wymknela, szansa na zwycięstwo po-szla!
Kurde, każdego uaktualnienia wyczekiwałem niczym kolejnych odcinków "Gry o Tron" Obym nie musiał czekać na kolejny raport tyle co na następny sezon
Wierzę w Wolny Rynek, Niewidzialną Jego Rękę, kuców obcowanie, Unii rozwiązanie, lewaków zaoranie, Wolną Polskę. Amen.
wspaniały raport Panowie!!!! serio, uznanie dla dużej pracy.
zdjęcia świetne; stół, tereny, figsy - światowo! jak ktoś mnie spyta, co to WFB, to mu pokażę ten raporcik i będzie wiedział.
podobają mi się konwersje kryptów, bardzo klimatyczne
a strzyga i pały na ranienie rzecz piękna. mi kiedyś rzuciła 3x1, choć miała przerzut na ranienie;)
zdjęcia świetne; stół, tereny, figsy - światowo! jak ktoś mnie spyta, co to WFB, to mu pokażę ten raporcik i będzie wiedział.
podobają mi się konwersje kryptów, bardzo klimatyczne
a strzyga i pały na ranienie rzecz piękna. mi kiedyś rzuciła 3x1, choć miała przerzut na ranienie;)
i wszystko jasneDębek pisze:Gwardzista zanim padł, zadał ranę cryptom.Andrew pisze:z podanego opisu ostatniej walki wynika jednoznacznie że w zadanych ranach wygrały 5:4 VC (padły gwardzista + 4 rany na slanie)
świetny raport
XIII Kohorta Bydgoszcz
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
To lepsze od "Trudnych Spraw"!
A tak na serio, świetna robota, wyrazy uznania!
A tak na serio, świetna robota, wyrazy uznania!
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."
same pozytywne emocje Panowie. łącznie z powolnym ich dawkowaniem. nie mogę się doczekać kolejnych raportów z udziałem jednostek "egzotycznych" i równie dżentelmeńskich zasad. pozdrawiam.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
- sernikwystygl
- Wałkarz
raporcik rewelka czyta sie tak milo ze czulem jak bym byl z wami podczas bitewki