Green Knight WiP

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
MuK
Chuck Norris

Green Knight WiP

Post autor: MuK »

Zmora moich ostatnich 2 tygodni. Na szczęście WiP jest bardzo zaawansowany, a główne elementy są już na wykończeniu. Zostało złoto + cała masa pierdółek. Rada dla Bretończyków: jeśli nie musicie to nie malujcie. Model jest paskudny. Barding jeszcze pół biedy, ale te farfocle na głowach to utrapienie.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Fingor
Chuck Norris

Post autor: Fingor »

Jak to nazwałeś "farfocle" są strasznie płaskie. Poza tym całkiem spoko.

Awatar użytkownika
Jagal
Niszczyciel Światów

Post autor: Jagal »

Zgadzam się farfocle sucks ;p

Bardzo 'lagodny; ten zielony, może aż za bardzo. Fajnie zrobiony mieczyk, widac sporo pracy. Super SL na hełmie. Jedynie metaliki ciut mnie nie przekonują, czegoś im brakuje. Niemniej jednak praca zajebista ;)
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.

Snot Fanpage <<--- , klikać! ;)

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

Post autor: Siasek »

no mi sie niepodoba ;) blending spoko, ale strasznie plytkie to wszystko. zamalo cienia. ale nac klient nac pan ;)
pozdrawiam :)

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Technicznie jak zwykle trzyma wysoki poziom. Nie jestem do konca przekonany do tego pastelowego zielonego - choc odcien jest na pewno nowatorskim podejsciem. Muk nie myslales , zeby np. miecz pomalowac na inny kolor do kontrastu - bo model jest przez ta zielen na wszystkim troche monotonny... Tak samo SL moglby byc innego koloru niz zielony , no ale to tylko moje zdanie , a o gustach kolorow sie nie rozmawia.
Model ogolnie przyjemny dla oka , choc przyznam , ze jest wiele innych Twoich prac , ktore mi do gustu bardziej przypadly...

rage
Warzywo

Post autor: rage »

nawet nawet tylko ten zielony mi sie ni podoba

kurka_z_podworka
Kretozord

Post autor: kurka_z_podworka »

LOL figsa jest prawie cała zielona ale ci się nie podoba ale jest 'nawet nawet' ogólnie dobry patent na nabicie posta
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash

Awatar użytkownika
Terradon
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Terradon »

Mnie się podoba...
Zgodzę się z Ziemkiem... Miecz mógłby być innego koloru ;]

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Moja uwaga jedynie kolorów się tyczy. Rękojeść miecza jakoś dziwnie wygląda i zieleń taka seledyniasta aż ;/ Technicznie bardzo dobrze ;)

ODPOWIEDZ