Podstawki "Forest" z Micro-art Z bliska wygląda jak bąbel a w rzeczywistości to taka mała dziupla raczejKalesoner pisze:Skąd są te podstawki?
na tej po lewej z przodu chyba bąbel
Alternatywne figurki do WE
Moderator: Gremlin
Re: Alternatywne figurki do WE
no nie wiem, błyszczy sie jak bąbel, a powiedz mi da się ustawić te podstawki obok siebie w 2-3 szeregach po 5 czy to raczej podstawki tylko pod skirmish?
przepraszam, ze nie o modelach tylko o podstawkach, ale sam jestem właśnie w trakcie ich wybierania
przepraszam, ze nie o modelach tylko o podstawkach, ale sam jestem właśnie w trakcie ich wybierania
Te podstawki akurat bardziej pod skirmish się nadają - w odpowiednim układzie jestem z nich w stanie utworzyć 2 regularne ranki ale łatwe to nie jest Do typowo rankowych jednostek lepszy jest ten drugi typ leśnych podstawek od Micro-Art które są niższe i nie mają wystających elementów...Kalesoner pisze:no nie wiem, błyszczy sie jak bąbel, a powiedz mi da się ustawić te podstawki obok siebie w 2-3 szeregach po 5 czy to raczej podstawki tylko pod skirmish?
Lepsze zdjęcie - figsy już w podkładzie
wiedzie może, czy znajdę gdzieś model siostrzyczek na orle ? ew jakiś ciekawy zamiennik? czy tylko konwersje zostają ?
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
Dydu pisze:Tylko konwersja
drogo to wychodzi
Przeglądając allegro zauważyłem modele firmy Mirliton/Grenadier a dokładnie całkiem tanie i fajnie wyglądające modele. Zakupiłem modele poprzez Polską firmę Battle Models. Po zapłaceniu za modele po 2-3 dniach doszły do mnie trzy blisterki a mianowicie : Pierwszy zawierający zestaw druid/mag + 2 orły oraz dwa blistry zawierające dwa elfy na orłach.
Otworzyłem pierwszy blister i ukazało mnie się : 2 patyczki, 2 podstaweczki, mag/druid oraz 2 pary skrzydeł, tłów oraz nóżki.
A tak wygląda mag/druid na podstawce od gw
Orzełki + druid/mag
Dwa następne blisterki to moje warhowki. Orzełki są takie same co w blisterku nr 1
A to jeden z jeźdźców (łucznik.. drugi to miecznik )
Podsumowując dostałem trzy blisterki ze świetnymi modelami prawie bez nadlewek - nalewki były tylko na szponach orłów- w cenie 107 zł za 5 modeli metalowych. Blister zawierający 2 orły i maga/druida kosztował 49zł a jeźdźcy kosztowali po 29zł.
Mam nadzieje że jakoś pomogłem
Otworzyłem pierwszy blister i ukazało mnie się : 2 patyczki, 2 podstaweczki, mag/druid oraz 2 pary skrzydeł, tłów oraz nóżki.
A tak wygląda mag/druid na podstawce od gw
Orzełki + druid/mag
Dwa następne blisterki to moje warhowki. Orzełki są takie same co w blisterku nr 1
A to jeden z jeźdźców (łucznik.. drugi to miecznik )
Podsumowując dostałem trzy blisterki ze świetnymi modelami prawie bez nadlewek - nalewki były tylko na szponach orłów- w cenie 107 zł za 5 modeli metalowych. Blister zawierający 2 orły i maga/druida kosztował 49zł a jeźdźcy kosztowali po 29zł.
Mam nadzieje że jakoś pomogłem
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Przeszła by taka konwersja sisterek ?
Konik i nogi gladów + góra sisterek ? + green stuff ? :] + np. dorobienie konikom rogów jednorożca ;p
Konik i nogi gladów + góra sisterek ? + green stuff ? :] + np. dorobienie konikom rogów jednorożca ;p
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Jasne ze nie, będą miały normalne zasady które mają wpisane w bookuBalcerek pisze:A czemu nie? Pomysł super tylko wierzchowce nie mogą być na zasadach jednorożców.
Fuksior, ukradłęś mój pomysł Włąśnie go realizuje, czekam tylko na GS żeby wykończyć pracę
Z tym, że ja używam tych modeli
Turniejowo nowe WEwenanty pisze: Anioł zagłady przerzuca się na budżetową kawę? Koniec świata (sic!).
12/4/5
Właśnie sobie przypomniałem, to driady firmy Tales of Wars. Nie wiem czy jeszcze produkują akurat te modele.Fuxiorr pisze:Widzę że nie tylko ja nie wiem co zrobić z bitsami po wildach i riadersami ^^ ... co to za modele ?
http://www.meeplemart.com/resize/Shared ... ezelay.jpg?
Turniejowo nowe WEwenanty pisze: Anioł zagłady przerzuca się na budżetową kawę? Koniec świata (sic!).
12/4/5