Nikt Ci nie broni chlopie kminic maski labo karnaka, a nie najprostsze wybory

2 locusy się nie stackują. Wywal regene z heralda i daj mu sztandar z AP.1 Epidemius, Tallyman of Nurgle @ 200.0 Pts
Lesser Locus of Virulence
1 Palanquin of Nurgle @ [0.0] Pts
1 Herald of Nurgle @ 160.0 Pts
Lore of Nurgle; Battle Standard; Greater Locus of Fecundity
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
cichy pisze:2 locusy się nie stackują. Wywal regene z heralda i daj mu sztandar z AP.1 Epidemius, Tallyman of Nurgle @ 200.0 Pts
Lesser Locus of Virulence
1 Palanquin of Nurgle @ [0.0] Pts
1 Herald of Nurgle @ 160.0 Pts
Lore of Nurgle; Battle Standard; Greater Locus of Fecundity
Mi na dzień dobry od razu prawie identyczna rozpa wyszła, ale to myślenie starym draftem. Muszę coś bez speców sklecić.
Ja mam nadzieję, że obecne cięcia przewidują dodanie speców dlatego są takie a nie inne. Wystarczy dodać, że taki spec zabiera dodatkowo 1 pkt.
Vampire CountsStan pisze:Karl ten z booka Empire jest taki sobie.
Ten z EoT razem z każdym innym potworkiem "końca świata" jest niedopuszczony na euro.
"Jak ja nie cierpię Vampirów"Wind Sower pisze:Nawet w średniowieczu papież nerfił strzelanie.
Czyli miałem racje, spece nie są aktualnie dopuszczeni - patrz post Kudłatego w topicu o drafcie.Tirit pisze:Special character composition WILL be added to THIS pack. To znaczy, że obecnie jest wolna amerykanka, czy też że specjale wejdą do gry dopiero razem z pakietem ograniczeń w następnej wersji draftu?
A ja licze ze sie uchowaja. Inni tez maja przepakowanych bohaterow to dlaczego my mamy miec gorzej?-Qc- pisze:Jak madrze dobierzesz czary to nie ma.Tirit pisze:
Kairos ma jeden wielki minus...ma inicjatywe 1 wiec jest bardzo wrazliwy na shaveny/shadow.
Btw i epidemius i kairos pewnie wyleca, regualcje speciali dopeiro są w fazie WIP
Nie koniunkcja, a alternatywa rozłączna tutaj... 1 rok chyba już zaliczyłeś, nie?-Qc- pisze:klapki na oczach
no dopuszczaja zabawki a Ty mozesz wziac 2 greatery i 10 bestii, have fun
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Dzisiaj rozkminialiśmy, że to nie taki głupi pomysł olać sztandary. Grę zaczynasz od wyniku 11:9 dla przeciwnika (bo jesteś od razu złamany), więc w sumie od razu grasz zwykłego Battleline, tylko że musisz wcisnąć maskę przeciwnikowiTirit pisze:Logika...fuj!
Dziedzina ktora udaje ze jest matematyka
Powodzenia na B&G-Qc- pisze:klapki na oczach
no dopuszczaja zabawki a Ty mozesz wziac 2 greatery i 10 bestii, have fun