Dark Souls 2 PC
Moderator: Zaklinacz Kostek
Dark Souls 2 PC
Zaufałem dziś w ciemno naklejce na pudełku "CD Action 10/10", jako ze skyrimowi dali 9,5 poza tym zawsze wierzyłem w ich recenzje. Zanim będę mógł odpalić grę minie pewnie z dwa tygodnie - czy ktoś z was może mnie przygotowac na to co mnie czeka?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Ja, jako fan DS się wypowiem - jedynkę przeszedłem na kompie, bez pada, da się . Jeśli grałeś w jedynkę, to dwójka nie powinna sprawić problemów, jest prostsza. Jednocześnie jest bardzo podobna do jedynki, więc ktoś z doświadczeniem w DS będzie czuł się jak w domu, bo mimo, że wg mnie nieco brakuje jej klimatu DS I, to dalej jest świetna gra.
Natomiast jeśli nie grałeś w jedynkę, cóż. Musisz być cierpliwy . Początek może być trudny, ale warto przebrnąć, bo jak już się oswoi z mechanizmem gry, to gra jest spokojnie do przejścia, a "feeling of achievment" jest naprawdę fajny
Natomiast jeśli nie grałeś w jedynkę, cóż. Musisz być cierpliwy . Początek może być trudny, ale warto przebrnąć, bo jak już się oswoi z mechanizmem gry, to gra jest spokojnie do przejścia, a "feeling of achievment" jest naprawdę fajny