Piaseczno - jest tu kto?
Piaseczno - jest tu kto?
Witam,
Chciałem się dowiedzieć, czy jest tu (Piaseczno koło Warszawy) kto, kto gra w WFB i zna/dysponuj miejsce/em?
Zamieszkałem tu niedawno i nikogo tu nie znam, ani nie wiem gdzie są jakieś kluby/miejsca do grania.
Posiadam duuuuużą kolekcję WE i chętnie pogram tutaj na miejscu (Piaseczno).
Pozdrawiam i liczę na pozytywne odpowiedzi
Chciałem się dowiedzieć, czy jest tu (Piaseczno koło Warszawy) kto, kto gra w WFB i zna/dysponuj miejsce/em?
Zamieszkałem tu niedawno i nikogo tu nie znam, ani nie wiem gdzie są jakieś kluby/miejsca do grania.
Posiadam duuuuużą kolekcję WE i chętnie pogram tutaj na miejscu (Piaseczno).
Pozdrawiam i liczę na pozytywne odpowiedzi
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Twierdza Gier na Ursynowie wydaje się być najbliższym miejscem gdzie spotkasz duze grono graczy i b.miłą obsługę.
Polecam.
Polecam.
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."
Witaj,
Może niekoniecznie Piaseczno, ale Góra Kalwaria.
W poniedziałki od 17 do 21 w nowym Ośrodku Domu Kultury spotykamy się na graniu we wszystko.
Spotkaliśmy się tydzień temu pierwszy raz. Było nas w sumie ok. 15 osób.
Temat się rozwija, chcemy spotkać tam wszystkich graczy z okolic Może kiedyś tam zabłądzisz
Zapraszamy
Może niekoniecznie Piaseczno, ale Góra Kalwaria.
W poniedziałki od 17 do 21 w nowym Ośrodku Domu Kultury spotykamy się na graniu we wszystko.
Spotkaliśmy się tydzień temu pierwszy raz. Było nas w sumie ok. 15 osób.
Temat się rozwija, chcemy spotkać tam wszystkich graczy z okolic Może kiedyś tam zabłądzisz
Zapraszamy
Ja pracuje w Piasecznie wiec to mój drugi dom
Mogę sie z kimś na partyjkę omówić. Tylko nie wiem gdzie.
Na tej Górze Kalwarii to maja jakieś stoły do WFB?
Mogę sie z kimś na partyjkę omówić. Tylko nie wiem gdzie.
Na tej Górze Kalwarii to maja jakieś stoły do WFB?
Widze, ze jestes jak najlepszy nekromanta!
Wskrzesiles temat martwy co najmniej pol roku!
Ja teraz pracuje w Warszawie, PN-PT do 17stej. Przejazdy juz mam wykupione.
Co do grania to mam duuuza armie Wood Elves, ale prawie wszystko nie pomalowane.
Problem polega na tym, ze nie mam stolu ani terenow. Mieszkam w malym mieszkaniu.
A co masz za armie i na ile punktow mozesz zagrac?
Pozdrawiam
Wskrzesiles temat martwy co najmniej pol roku!
Ja teraz pracuje w Warszawie, PN-PT do 17stej. Przejazdy juz mam wykupione.
Co do grania to mam duuuza armie Wood Elves, ale prawie wszystko nie pomalowane.
Problem polega na tym, ze nie mam stolu ani terenow. Mieszkam w malym mieszkaniu.
A co masz za armie i na ile punktow mozesz zagrac?
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 1 gru 2014, o 19:39 przez Schalazar, łącznie zmieniany 1 raz.
Hehehe,
Zamsze mnie ciągnęło do VC.
Ale gram HE. I gram w zasadzie tylko pomalowanymi modelami.
Mam na razie na 1500pkt ale armia ciągle się rozwija.
Tereny jakiś drobne mam. Ale to nie problem. Bo za mała kasę można coś dokupić.
Gorzej ze stołem.
Masz może model Durthu?
Promune przejsc na PM.
Zamsze mnie ciągnęło do VC.
Ale gram HE. I gram w zasadzie tylko pomalowanymi modelami.
Mam na razie na 1500pkt ale armia ciągle się rozwija.
Tereny jakiś drobne mam. Ale to nie problem. Bo za mała kasę można coś dokupić.
Gorzej ze stołem.
Masz może model Durthu?
Promune przejsc na PM.
No to paru graczy już jest.
Możemy zrobić tak że się spotkamy w kilka osób na miejscu, zagramy jakiś sparing na małe punkty, kilku graczy na kilku.? Pogadamy i sprawdzimy czy miejscówka pasuje.
A tak poza tematem bitewniaka to powstał tam klub fantastyki, więc napewno jeszcze ktoś gra.
Możemy zrobić tak że się spotkamy w kilka osób na miejscu, zagramy jakiś sparing na małe punkty, kilku graczy na kilku.? Pogadamy i sprawdzimy czy miejscówka pasuje.
A tak poza tematem bitewniaka to powstał tam klub fantastyki, więc napewno jeszcze ktoś gra.