Niedługo będę robić survey poświęcone rówżnym rasom wahammera cósik w tym stylu http://www.youtube.com/watch?v=KslWIs5qR3I
Więc wrzucajcie tu wszystkie klimatyczne rysunki ludożerczych kóz i owiec
Ostatnio zacząłem sobie kupować booki do różnych armii i w ręce mi wpadły kozy. W booku ciągle piszę że zweirzoludzie ciągle się mnożą i organizują ryczące orgie. Więc mam pytanie jak to możliwe skoro wszystkie bestie są płci męskiej? W starych źródłach pisało że zwierzaki porywają ludzkie kobiety i gwałcą je, by po tygodniu się się "ocieliły", a ponoć robią tak również żeńskim żywym inwentarzem, ale w nowej edycji nie ma o tym ani słowa. Może któraś ze starych kóz pamięta jak było kiedyś?.
1. jedne źródła podają tak jak piszesz że porywali kobiety... a wiedźmy i inne żeńskie " kółka slaanesha " same się podawały orgią z nimi
2. drugie źródła podawały że ludzie którzy maski swe stada z byt blisko spaszenia zaczęły się mutować, jak i bydło jak i pastuszkowie
3. trzecie źródła mówią o urodzonych z " mutacjami " niektóre matki zostawiają takie noworodki na sktaju lasu z piwem albo jakimś jedzeniem by je kopytni przygarneli, ale jednak większość się zabija
źródła fanowych opisów :
4. kiedyś czytałem że harpie są wykorzystywane do takich przedsięwzięć
5. niektórzy podają że kopytni mają matrony które się zapładnia, niczym u skavenów
wiesz jak jest, skawenicy też nie ma, a to " ponoć najliczniejsza rasa ", więc są cuda i cudeńka oraz obojnaki
niektóre źródła podają o plemionach owadoludzi, oni na pewno rozmnażają się jak obojnaki