Nowy ruling do Hail of Doom Arrow - dyskusja + gorzkie żale
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
- SaperHeart
- Piłkarz
Re: Nowy ruling do Hail of Doom Arrow - dyskusja + gorzkie ż
Ma to taki wpływ, że jak zabronią to w WE to będą zmuszeni zrobić to samo w innych armiach...prosta kalkulacja ;d bo dlaczego jedni mają mieć gorzej od innych...
- Infernal Puppet
- Masakrator
Bo jedną armią grasz ty, a innymi inni ...prosta kalkulacja ;d bo dlaczego jedni mają mieć gorzej od innych...
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
PiotrB pisze:Co do modów i adminów to nie myślałem że to kiedyś powiem - ale jak powłóczyłem się po innych forach z grami to nagle zatęskniłem za modami i adminami z BP poczułem dziwną miłość do Groszka czy innych - a byłem pierwszą osobą która ich krytykowałaKopyt pisze:To nie jest normalne forum. Tutaj są moderatorzy i MODERATORZY. A tą sprawą niech się zajmie LS.
BTW wie ktoś jak grają za granicami ??
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Jaka piękna dyskusja...
Lepsza nawet od rewelacji Furka iż Teclis to taki specjalny mag i ma specjalne generowanie czarów co pozwala mu na specjalne traktowanie bo jego generowanie czarów jest lepsze niż generowanie czarów innych magów bo jest HE...
Czy ta dyskusja prowadzi do tego iż bohater z bronią strzelecką w oddziale bez takowej nie może strzelać? Przecież on strzela singlem a oni... niczym...? Czyli albo wszyscy tak samo albo nikt...?
Piękne interpretacje... Bow Of Loren działa tylko samotnie lub w wayach [ ewentualnie ]...? Słodko.
Waystalker może wybierać tryb strzelania tylko... samotnie?
Długo się powstrzymywałem i aż łezka się w oku kręci jednak warto coś przypomnieć...
Jakie to szczęście, że cytaty i odkrycia Furiona odnoszą się do broni.
Hoda NIE jest magic weaponem.
Siostry mimo bycia "unitem" to nim nie są co ostatnio udowadniano mi na podstawie bohaterów demonicznych... Prawda?
Fajne tematy...
Lepsza nawet od rewelacji Furka iż Teclis to taki specjalny mag i ma specjalne generowanie czarów co pozwala mu na specjalne traktowanie bo jego generowanie czarów jest lepsze niż generowanie czarów innych magów bo jest HE...
Czy ta dyskusja prowadzi do tego iż bohater z bronią strzelecką w oddziale bez takowej nie może strzelać? Przecież on strzela singlem a oni... niczym...? Czyli albo wszyscy tak samo albo nikt...?
Piękne interpretacje... Bow Of Loren działa tylko samotnie lub w wayach [ ewentualnie ]...? Słodko.
Waystalker może wybierać tryb strzelania tylko... samotnie?
Długo się powstrzymywałem i aż łezka się w oku kręci jednak warto coś przypomnieć...
Jakie to szczęście, że cytaty i odkrycia Furiona odnoszą się do broni.
Hoda NIE jest magic weaponem.
Siostry mimo bycia "unitem" to nim nie są co ostatnio udowadniano mi na podstawie bohaterów demonicznych... Prawda?
Fajne tematy...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
chyba herosow w lizi. Aczkolwiek rozumiem, ze ten fragment mogl ci umknac.Siostry mimo bycia "unitem" to nim nie są co ostatnio udowadniano mi na podstawie bohaterów demonicznych... Prawda?
Prosilbym o zakonczenie flejmu na ten temat. LS ureguloowala jak ta sprawa wyglada (przynajmniej do nastepnej kadencji ls, ktora bedzie za 3 tygodnie). Do tego czasu wszystkie posty takie jak powyzszy bede kasowal. Dotyczy to takze innych moderatorow jak i administratorow forum. Ten dzial i tak ma wystarczajaco duzo tematow tego typu.
LS poprosilbym o jednoczesne uklaryfikowanie kwestii dotyczacych multiple shot gdy mowimy o jednorazowym multiplu jak chocby hoda.