Sorki z góry, że zakładam nowy wątek ale może w ten sposób dowiem się czegoś. Wujka google nawet nie pytam, bo nie wiem jak mógłbym sformułować pytanie.
Pobrałem ostatnio NET.framework 4.2.1 i od tamtej pory z komputerem dzieją się dziwne rzeczy. Nie wiem czy to firefox coś na zmieniał i zbiegło się to w czasie czy to przez ten program. Program usunąłem a problem pozostał.
To że zaczeły mi wyskakiwać reklamy z każdą zmianą strony, to nic adblock sobie poradził, ale nie dość, że podkreśla mi jakieś słowa które odsyłaja mnie do jakiś reklam, nie dość, że nie mogę wracać na poprzednią stronę, nie moge na targeo wyznaczyć trasy (często potrzebuję sprawdzić jak daleko mam gdzieś dojechać), to (i tu przechodzę do meritum !!) NIE MOGĘ ZROBIĆ PRZELEWÓW !!!! Jutro muszę ludziom wysłać pieniądze a nie moge zmienić nr kont. System nie widzi tych zmian i każe mi podać nr. Watpie żeby to była wina ING.
Rozpisałem się ale to tylko dlatego, że może ktos ma podobne objawy.
Jak ktoś wie czym może to być spowodowane to proszę o szybka odpowiedź.
POMOCY !! nie aktualne :)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
-
- Chuck Norris
POMOCY !! nie aktualne :)
Ostatnio zmieniony 23 gru 2014, o 23:28 przez In_the_sea_of_blood, łącznie zmieniany 1 raz.
"Blood Bowl is like a war- no winners, just survivors"
-
- Chuck Norris
Ok wina firefoxa. Wystarczyło pobrać chroma i nie ma już takich akcji. Dziękuję, przepraszam i proszę admina o usunięcie wątku.
ja mialem sciagnietego z orginalnej strony.Duderson pisze:Rada na przyszłość, nie ściągaj Firefoxa z chomika
przy okazji mistrzostw swiata w siatce i ogladaniu online meczow pokielbasilo sie cos okrutnie, reinstalki/odwszawianie itp. tez nic nie pomogly.....chrome dziala dobrze
-
- Chuck Norris
Nawet nie wpadłem na to, że tak można .Duderson pisze:Rada na przyszłość, nie ściągaj Firefoxa z chomika
Byłem święcie przekonany, że to przez ten fremwork, bo ściągnąłem na dwa komputery (za każdym razem ze strony microsoft) i na obydwu komputerach tak mi się zrobiło. Ok koniec tematu
mialem to samo , większość grafik przykryta reklamami , pojedyńcze wyrazy na niebiesko niechcący przesuniesz kursor po nim i od razu jeb - reklama. fox do kosza , chrome ratuje dupe. ciekawe na jak długo.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
Firefox reklamami ratuje budzet - w 2015 przestaje wspolpracowac z Google....samo sie nie zarobi.loko pisze:mialem to samo , większość grafik przykryta reklamami , pojedyńcze wyrazy na niebiesko niechcący przesuniesz kursor po nim i od razu jeb - reklama. fox do kosza , chrome ratuje dupe. ciekawe na jak długo.
-
- Chuck Norris
Dokładnie o to chodzi. Ale paltolicho jak śpiewała ametria jeżeli chodzi o reklamy. Bardziej chodziło mi o to, że nie mogłem przelewów robić i logowałem się na dwa razy. Już się bałem, że może jakiś program do ściągania kodów z konta się wpieprzył, dlatego ten mój post powstał.loko pisze:mialem to samo , większość grafik przykryta reklamami , pojedyńcze wyrazy na niebiesko niechcący przesuniesz kursor po nim i od razu jeb - reklama. fox do kosza , chrome ratuje dupe. ciekawe na jak długo.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
heh mój FF przy antymaleware łapał bluescreena. Olaboga niestety chrome (
film na ytubie odpalałem ze 3 razy. najpierw po paru sek strona sama sie odświeżała wiec film od nowa, potem ekran znika i cos o redirect no to jeszcze raz odpalamy ... mordęga.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293