Transfery Styczeń 2018
Moderator: swieta_barbara
Transfery Styczeń 2018
Co prawda to jeszcze nie styczeń ale prawo Bosmana działa :
ID 5210 - proszę o dopisanie klubu "Ósma Bila".
ID 5210 - proszę o dopisanie klubu "Ósma Bila".
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Poprosze o dopisanie.
4488 czarne wrony
4488 czarne wrony
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Witajcie, pogłoski o mojej śmierci są przesadzone, po prostu życie mnie letko wciągneło, ale wracam do realnego świata.
Przepraszam za brak aktywności z mojej strony (pmki, tematy itp)
Zmiany transferowe i inne ligowe soon.
Przepraszam za brak aktywności z mojej strony (pmki, tematy itp)
Zmiany transferowe i inne ligowe soon.
- Offspringman
- Kretozord
proszę o zmianę klubu z Kult na Czarne Wrony
2102 Czarne Wrony
2102 Czarne Wrony
Może tu nam ktoś pomoże założyć klub i przetransferować ludzi skoro na PW i maile nikt nie odpisuje.
Poproszę o utworzenie klubu IV Kompania MIŚ i przerzucenie tam tych osób.
Dzięki
2662 Piotr Szkapa Karpiński
4749 Marcin Bila Sutor
4764 Grzegorz Red Czyżak
4766 Łukasz sajoken Stojak
4782 Piotr Rollnik Rolnik
5103 Marcin "Wujek Fester" Orszt
5222 Kamil Kanclerz
5245 Piotr Tylkowski
edt.
jeszcze jeden 5226 Ryszard Wszołek rystja
Poproszę o utworzenie klubu IV Kompania MIŚ i przerzucenie tam tych osób.
Dzięki
2662 Piotr Szkapa Karpiński
4749 Marcin Bila Sutor
4764 Grzegorz Red Czyżak
4766 Łukasz sajoken Stojak
4782 Piotr Rollnik Rolnik
5103 Marcin "Wujek Fester" Orszt
5222 Kamil Kanclerz
5245 Piotr Tylkowski
edt.
jeszcze jeden 5226 Ryszard Wszołek rystja
Krasnoludy są małe i twarde, bardzo podobne do żółwia. Masz żółwia? Nie? To przygarnij krasnoluda!
https://www.youtube.com/watch?v=xw_OEU2U4W8Szaitis pisze:Bardzo proszę o usunięcie klubu "Ósma Bila" dla ID 3515
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.