End Of Times - czyli na bieżąco co tam w świecie Warhammera
- Slayer Zabójców
- Masakrator
Re: End Of Times - czyli na bieżąco co tam w świecie Warhamm
Thanquol raczej przeżyje End of Times, ale ja już się domyślam co stanie się z jego nowym Boneripperem
Ostatnio zmieniony 4 sty 2015, o 14:36 przez Slayer Zabójców, łącznie zmieniany 1 raz.
Dostanie toporem Gotreka przez łeb
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
zalatuje 40stką fujj
ps, Ja czekam Tylko na opancerzone rat ogry bo to moja ulubiona jednostka ze skavenów
ps, Ja czekam Tylko na opancerzone rat ogry bo to moja ulubiona jednostka ze skavenów
- Dieter Morinem
- Mudżahedin
Tylko mi się wydaje, że każdy z tych verminlordów jest słaby jak za te punkty, co najlepsze jeden jest wiele lepszy z reroll na plage niz ten na teleport a kosztuje tyle samo, zero balansu. Do tego model jest dosyć słaby. Model boneripper'a lipa i nie wiem po co taki ogromny, za to thanquol chyba wygląda fajnie (na razie słaba jakość trudno ocenić). Teraz tylko czekać no te nowe rat ogry i liczyć, że będą boxy ilościowo i cenowo jak ogre kingdoms ;p
Wg mnie szczury zawsze powinny być na małych podstawkach, dużo i tanio xD!
Wg mnie szczury zawsze powinny być na małych podstawkach, dużo i tanio xD!
"10 lat zbierałem w bitwach wpierdziel. Dowartościowałem [dużo] lamusów - moje miłosierdzie."
- Slayer Zabójców
- Masakrator
Boneripper ginął już miliony razy, każdy kolejny to jest inne monstrum klanu Moulder, poprostu Thanquol zamówił teraz troszkę większego ochroniarza.kangur022 pisze:Podstawka pod monstera,jeśli dobrze kojarze to Boneriper był monstrous
Dokładnie. Tak jak Geralt nazywa każdego konia Płotka, tak Thanqoul nazywa każdego nowego mutanta Boneripper.Slayer Zabójców pisze:Boneripper ginął już miliony razy, każdy kolejny to jest inne monstrum klanu Moulder, poprostu Thanquol zamówił teraz troszkę większego ochroniarza.kangur022 pisze:Podstawka pod monstera,jeśli dobrze kojarze to Boneriper był monstrous
WELCOME TO ESTALIA GENTLEMEN
Tranquol and Boneripper – New model consisting of 2 smaller models, almost 13cm high with ruleset inside the box
Warhammer: Tranquol soft and hardback – another End Times books, hardcover will be mail order only. One will include new missions jungle fighting rules and new hero rules other one in the set will include fluff.
Skaven Dice – ten big green dice with the Horned Rat symbols etched in.
- rudobrody79
- Falubaz
+1crazygandalf pisze:Najlepsze z tego wszystkiego są kości.