Kto wygrywa w Stanach turnieje.

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Remo
Falubaz

Post autor: Remo »

Angelus pisze:wiecie co róznica polega na tym że cały świat w tym USAnie grają w młotka....polacy rzucają kostkami:)

Tego nie ma co porównywać!.. wiecie co by powiedział ten pan na polskim masterze gdy zajałby juz te przedostatnie miejsce (zaraz przede mną) .
Whata a fuc.king waste of time that was:) - A polacy jeszcze sie tym szczycą..

Osoby które zaskoczyły mnie rozpiską na turnieju w ciagu calej mojej obecnosci w klimacie mogłbym zliczyc na palcach u rąk.

Staję sie monotematyczny juz cicho bede:) Mentalnosci kraju nie zmienie (a szkoda ale może chociaz jedną osobe przekonam do jasnej strony mocy:)

Pozdrawiam
Z jednej strony masz rację. To zależy w głównej mierze od tego jak ktoś traktuje turnieje. Fajnie by było gdyby była to poprostu okazja do pogrania z różnymi armiami (z różnymi, hehe) z ludżmi z całej Polski w miłej atmosferze. Niestety dla większości słowo "turniej" działa jak magiczne słowo i jadą po to by poprostu wygrać więc przygotowują przepakowane i zazwyczaj identyczne rozpiski.
Ja od jakiegoś czasu bardzo lubię grać niestandardowymi rozpiskami ale nie jest to miłe niestety jak ląduje się co najwyżej w środku stawki a ludzie, z którymi grasz cieszą się jak dzieci bo wygrali z defensywną Bretonnią (chociaż nie zawsze ;) ).
Ktoś może powiedzieć: "nie musisz grać na turniejach" ale zjawisko sklonowanych i nudnych armii występuje również poza turniejami , w klubach itd.O ile rozumiem chęć wygrania na turnieju to chęć wygrania za wszelką cenę przegiętą rozpiską u kumpla na dywanie jest już dla mnie jakimś chorym sposobem leczenia kompleksów.
To przykre że można z 90% dokładością zgadnąć co będzie miał w rozpisce przeciwnik znając tylko nazwę jego armii.

ODPOWIEDZ