fajne sa enchanted itemy, ten z magicznymi atakami dla siebie i smoka i ten z one use only lizakowym testem LD sa moimi faworytami

p.s.
czy ktos orientuje sie kiedy bedzie nakladka do AB z nowymi Hajami? taka porzadna
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
pewnie wtedy gdy wersja nie-porządna zostanie pozbawiona błędów (a sporo ich jeszcze jest)- nie wiem kiedy ten kto to robi skonczy prace, ale mam nadzieje ze juz niedługothurion pisze:p.s.
czy ktos orientuje sie kiedy bedzie nakladka do AB z nowymi Hajami? taka porzadna
no HE to moja pierwsza armiaAsassello pisze:
btw. Thurion, jestes juz drugim graczem Chaosu który wspomina cos o zbieraniu nowych HE (pierwszym jest Jasiuuu) - nic dziwnego - teraz wersja ofensywna HE troche zyskała
to jakbys mial ostateczna to daj znac na forum, bo widze ze sledzisz ta sprawe dosc wnikliwieAsassello pisze:pewnie wtedy gdy wersja nie-porządna zostanie pozbawiona błędów (a sporo ich jeszcze jest)- nie wiem kiedy ten kto to robi skonczy prace, ale mam nadzieje ze juz niedługothurion pisze:p.s.
czy ktos orientuje sie kiedy bedzie nakladka do AB z nowymi Hajami? taka porzadna![]()
ASF jak napisales smierdzi, ale koszt pkt imo to w duzej mierze balansuje... co prawda bedzie to tworzyc niezle mini maxowe rozpy, ale mimo wszystko nie jest ten book tak przerazajaco niezbalansowany jak myslalem...Narożny pisze:ASF i wysoki koszt punktowy troche mi smierdza. Ale pomysly na lwi rydwan, smoczegomaga sa fajne. magiczne przedmioty tez mi sie podobaja, wiekszosc mniej lub bardziej ale grywalna. Troche kiepskie sa cory i rary- za male urozmaicenie.
o. widze ze zobaczyłes na czym polega prawdziwy ból HE, wszystko jest takie fajne, ale za nic nie chce sie zmiescic w danym limicie punktowymthurion pisze: pozyjemy zobaczymy, jedno co mnie niepokoi po dokladniejszym przejrzeniu booka to to ze na żadne pkt nie udalo mi sie zlozyc tego co bym chcial... zawsze wychodzilo za drogo, a to co zlozylem na jakies pkt i tak rozjechalbym chaosem... pare smaczkow jest, ale ogolnie czy te haje sa takie silne i przegiete jakie byc mialy...? dla mnie nie..![]()
talisman of loec - enchanted item - 10 pktNarożny pisze: A jak przegladalem booka to nie zauwazylem tego przedmiotu 'of loec' jakiej kategorii jest to cudo i za ile pkt? Pzdro.
wybacz ale nie wglebialem sie w calosc tresci tego tematuNarożny pisze:O tym ze haje z kosztem punktowym maja probemy to juz pisalem chyba z 5
Eee?? Nie rozumiem tego. To chyba jakieś biadolenie do kwadratu.Narożny pisze:O tym ze haje z kosztem punktowym maja probemy to juz pisalem chyba z 5 razy w tym temacieBoli to, teraz nawet bardziej. tylko to kazde elfy boli. We najmniej bo maja smieciowate driadki, ktore i maja kopa i wypadaja dosyc tanio, haje nic smieciowatego nie maja, tak jak de.
(dlatego super by bylo jakby pojawili sie slavi u DE...).