Kalafior też nie ma wpisanych wykupionych szczypców u Soulgrindera albo ma zły koszt punktowy.
A to trzeba coś takiego wykupywać? Nie ma tego auto?:) Ja to edytowałem, myślałem że tylko działko i mark są płatne.Lipti pisze:Lohost i kalafior nie mają wpisanego lora na horrorach.Teraz jest opcjonalny
Kalafior też nie ma wpisanych wykupionych szczypców u Soulgrindera albo ma zły koszt punktowy.
Rozumiem że takie sprawdzanie przez innych graczy rozpisek to zamierzony cel. Pytanie czy orgowie po podesłanych poprawkach będą to sprawdzali, czy przed każdą bitwą mamy sami to sprawdzać?RedScorpion pisze:....multum błędnych rozpisek....
Ja tu widzę 4...RedScorpion pisze:Team Gamblers E, gracz "Skaven"
Przekroczone ograniczenia ETC
Lord z wardem na 3 i okiem - 1
Hero na DM - 1
Hellcannon z połączeniu z lore of tzeentch - 1
Przekroczenie 50% (jest 1216) na bohaterów - 1
Wychodzi 6 na 5 możliwych
RedScorpion pisze:Team Gamblers E, gracz "Skaven"
Przekroczone ograniczenia ETC
Lord z wardem na 3 i okiem - 1
Hero na DM - 1
Hellcannon z połączeniu z lore of tzeentch - 1
Przekroczenie 50% (jest 1216) na bohaterów - 1
Wychodzi 6 na 5 możliwych
Miałem ochotę pomóc organizatorom, mają pewnie pełne ręce roboty z organizacją mastera a ja miałem trochę czasuGasior pisze: Rozumiem że takie sprawdzanie przez innych graczy rozpisek to zamierzony cel.
Pomyliłem się w wartościach wyborów, już poprawiłem w moim poście. Lord z wardem i okiem to 2 i helka z tzeentchem to też 2.Skaven pisze:Nawet nie wiedziałem że za przekroczenie 50% jest 1 pktTak to jest jak się gra raz na jakiś czas i ...
Wojtuś lord z wardem na 3 i okiem to 2 wybory, wyżej kolega źle napisał.
Teraz jest 4 na 5 możliwych, więc wszystko ok.Fluffy pisze:Prosze jeszcze o sprawdzenie czy wsio charaszo.
Poszlo do orga