WIELKI Turniej na Falkonie by Moria - 17 XI 07r.

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jerzyn
Zły Dotyk
Kontakt:

Post autor: Jerzyn »

kurde balans, taki masowy turniej, trzeba byc! i wogole jaki sedzia bedzie: wielki i niesamowity, znany w calym wszechswiecie, niezapomniany i ze wszechmiar udany, znajacy kazda zasade jak nie wiem, obiektywny, a poza tym plochliwy jak runelord na kowadle - sexMaShino! w niektorych kregaz znany jako Shino!!!

Awatar użytkownika
Shakin' Dudi
Masakrator

Post autor: Shakin' Dudi »

ale nie bedzie grał? :> :D

Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

Post autor: Supeł »

shino nie umie grac więc sędziuje :D :P

Budda
Chuck Norris

Post autor: Budda »

a ja wlasnie wstalem i probuje sie zmobilizowac do pojscia na turniej. ale po wczorajszej moriowej imprezie wiem juz jedno:
zdrowa zywnosc to jest to i regularny stolec ooooooooo !

mormac
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: mormac »

Dzięki wszystkim za fajny turniej, moriową imprezę, dzięki której w pierwszej bitwie myślałem bardziej gdzie kupię jakieś piwo, a nie co robię na stole, i za świetną zabawę. A mimo wszystko los mnie na turnieju nie oszczędzał...

I bitwa i TK Gela. Nie przyznam się do tego, co w niej robiłem. Nieważne jak, ważne że do przodu 14:6. Mogło być o wiele gorzej...

II bitwa i Motor. Motor rzuca w swojej I turze IF na dużą błyskawicę w Wild Riderów. Na ilość hitów rzuca... 2x1 i elektryk dzielnie ginie. Reszta bitwy to dożynki. Motor nie miał czym pozabijać moich drzew i skończyło się tak, jak się skończyć musiało - 20:0.

III bitwa i Supeł, który drzewa mógł zabijać w walce wręcz, a nie miał czym zastrzelić. Lord wpada w 2 drzewka, na 5 ataków trafia 3 razy i jedna jedynka na zranienie pozwala drzewcowi oddać. Ranię 2 razy, AS na 4 plus z przerzutem. Pierwszy rzut - Supeł zdaje 1 AS, przerzut niezdany. I w zasadzie od tego momentu zaczynają się dożynki. Kończą się w ostatniej turze wyczyszczeniem stołu.

Turnieje falkonowe mają już swoją tradycję i wychodzą naprawdę fajne. Warto tę tradycję podtrzymać, szczególnie jak ma się tak dobrego organizatora pod ręką, jakim bez wątpienia jest Szorstki (taki lubelski Szafa;))

Pozdrowienia dla ekipy imprezowej z piątku - 4 karabinów, Purca, Muzyka, Jerzyna, Buddy&Dziewczyny i Szorstkiego. Szkoda, że niektórzy nie dotarli. I ta chwila wzruszenia, jak pani w knajpie poprosiła mnie o pokazanie dowodu... Bezcenne

Budda
Chuck Norris

Post autor: Budda »

kurde, Supel nastepnym razem to Cie tak pocisne ze ja nie wiem !
syty turniej

Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

Post autor: Supeł »

mie tam nie zależy za bardzo ale mnie wnerwiłeś żeście se z szorstkim dobierali pary wedle woli i widzimisie, wiec musiałem Ci dać nauczkę :p

Wyczyścić stół ofensywnymi Dwarfami - bezcenne :twisted:

Khazad_
Plankton

Post autor: Khazad_ »

ODPOWIEDZ