kocham Was Panowie za Waszą delikatność
Mam ogłoszenie duszpastersko - towarzyskie: z powodu turniejów X-wing i Mtg w sobotę nie przyjmujemy rezerwacji stołów.
Ale jednak ponieważ słoneczny Pruszków na WFB stoi to przyjmiemy jedną lub dwie rezerwacje (a może trzy ) w Hotelu Biznes Comfort podczas Weekendu z PPTQ Vancouver 2015 i będą stoły dla graczy WFB. Będziemy tylko prośbę o przychylne podejście dla naszej rzeszy widzów która odwiedzi event...... Prośba o życzliwe podejście i tłumaczenie zasad i tego co się dzieje na stole... Możemy na Was liczyć ? Z góry dzięki !!!!! W razie braku czasu i chęci organizatorzy są do dyspozycji !!!!!!!!!!!!!!!!!
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."
Przypominam o braku możliwych rezerwacji w sobotę i niedzielę. Jednakże jest możliwość zagrania w miejscu eventu. Aler musimy wiedzieć o chęci zagrania aby zabrać maty i tereny. Any chętni?
Proszę o info do piątku do godziny 13.00. Dziękuję
Byc moze ja zawitam, ale to nie omieszkam poinformić telefonicznie.
@Grześ: Sorki, przeoczyłem to, juz dodany.
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."
10 RZUTÓW KOSTKAMI I KONIEC GRY. Dziękuję, kończę z WFB definitywnie
Kraj krasnalami, koniec stresu w fazie magii