Kopalnia Gąszcza - Uber Armia - Krasnoludy!

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Gąszczu
Mudżahedin

Kopalnia Gąszcza - Uber Armia - Krasnoludy!

Post autor: Gąszczu »

Czołem, po kilku latach zabawy , z przerwami krótszymi lub dłuższymi doszdłem do wniosku że warto założyc temat w którym bede mógl pochwalic sie wam moją Krasnoludką kompanią.

Armi w życiu miałem wiele, wiele sprzedałem a prawie wszystkie z nich były to armie krasnoludzkie.

Możecie zapytac jak to możliwe. A możliwe. Działo sie tak ponieważ koncepcji na pomalowanie, wyglad modeli, edycje miałem milion na minute a na zrealizowanie ich mniej niz kilka chwil.

Około roku temu postanowiłem wrócic do hobby i znaleźc czas na malowanie i zabawe z pamperkami przynajmniej kilka godzin w tygodniu. Moim celem była armia krasnali z lat kiedy pierwszy raz zobaczyłem na oczy figurki - edycja 6.
Od tamtej pory powolutku wyciąglem z kufrów moje stare modele, czesc sprzedawałem , wiele musiałem dokupic, a jeszczce wiele stoi jeszczce nie ruszonych.

Do tego czasu mam juz całkiem pokaźną armie, wszystkie modele maluje sam na kolory jakie akurat mi sie spodobają.
Znudziła mnie juz mono armia a wiec teraz każdy mój oddział ma swoje własne unikatowe kolory które jednak dzieki podstawką zgrywają sie w ładną całośc.

W temacie bede wrzucał krok po kroku moje dotychczasowe osiągniecia , jak i rzeczy ktore robie na bieżąco.

Pozdrawiam wszytkie Kransle oraz tych bez brody(ale mniej).

Na pierwszy ogień idzie moja powietrzna kawaleria - DYWIZJON X

4 żyrki z kapitanem ! ENJOY!

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
"jak na 4+ to 50%
i Gąszczowi trzeba na działo na 2+ żeby wiedział że ma 83% a nie 0,000001% "

Obrazek

Awatar użytkownika
Gąszczu
Mudżahedin

Post autor: Gąszczu »

W drugiej turze dzisiaj pusze Rangersów Bugmana z ekipą.

Ludków jest 40 czego nie widac bo zdjecie pod małym kątem.

Sory za jakośc, ale pampry malowane na poziome szybki stół wiec podziwiac można i w tej jakosci ;P

Obrazek

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

KOlorowe i spójne, miło się będzie nimi grało. :)

Draco
Chuck Norris

Post autor: Draco »

Fajne kraski :) nie podoba mi sie bialy na zyrkach, jest zbyt czysty jak na moj gust . Na rangerach pokusilbym sie o washa na metalikach dzieki czemu wyrownalbys przejscia. Pozdrawiam

ODPOWIEDZ