Warhammer 40000: Conquest LCG
Re: Warhammer 40000: Conquest LCG
obecnie grywamy w Conquest regularnie w Wawie, 3 podstawki to mus + dodatek, który już wyszedł
Dodatku ni ma to ni ma graniaPiotrB pisze:Czy ktoś przyjeżdża za tydzień na Regio do Krakowa?
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Chłopakom z Gdańska to nie przeszkadzaAfro pisze:Za daleko trochę, gdybym był we Wrocku to bym rozważył, z Bydgoszczy mam tam milion kilometrów ;D
guzik prawdaGokish pisze:Dodatku ni ma to ni ma grania
jeszcze powiedz, że dodatek już macie?PiotrB pisze:guzik prawdaGokish pisze:Dodatku ni ma to ni ma grania
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
eh... to wersja angielska nawet jest szybciej niż polska w kraju fajnie....PiotrB pisze:Ja gram na wersji angielskiej i tak - mam już dodatek, w US jest dostępny od 10 dni
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Nie wiem, czy ktoś tu zagląda, ale kupiłem starter i mam pytanko. W fazie bitwy, walczymy na pierwszej planecie tylko + na tej na której jest jakiś lider? Nie walczymy np. na trzeciej planecie, na której jest tylko oddział wroga i mój? Te jednostki siedzą tam sobie tylko?
Na jakim strychu ?PiotrB pisze:każdy wtorek i czwartek na Strychu od 17 - po prostu przyjdźLoizok pisze:Okej rozumiem dzięki wielkie!
https://www.facebook.com/pages/Klub-Str ... 6701241203
Mam kolejne dwa noobowe pytania: 1. Jednostki z zasadą latanie- obrażenia zaokrąglamy w górę, czy w dół? Zamiast np 3 obrażeń dostaje 1 czy 2?
2. Lider jest jednostką? Można zagrywać na niego dodatki itp?
Mam kolejne dwa noobowe pytania: 1. Jednostki z zasadą latanie- obrażenia zaokrąglamy w górę, czy w dół? Zamiast np 3 obrażeń dostaje 1 czy 2?
2. Lider jest jednostką? Można zagrywać na niego dodatki itp?